Vlăduţa Lupău, despre operații estetice. Cum le-a răspuns vedeta fanilor Preluat de pe https://news-stiri.com

Vlăduţa Lupău a fost acuzată de fani ei că a are operații estetice.

Frumoasa brunetă nu a stat prea mult pe gânduri și reacționat imediat. De-a lungul timpului, artista a trecut prin mai multe schimbări atât vestimentare cât și fizice.

Mai multe fotografii ce au apărut în mediul online i-au făcut pe fanii cântăreței să fie convinși de faptul că aceasta a apelat la medicul estetician.

Are Vlăduţa Lupău operații estetice?

De curând, Vlăduţa a organizat pe o rețea de socializare o sesiune de Q&A.

Atunci când fanii i-au cerut să publice o fotografie cu ea însăși, înainte de intervențiile chirurgicale, cântăreața a răbufnit. Aceasta e negat cu vehemență că ar fi apelat la medicul estetician.

”Asta e fața mea, exact așa cum mă vezi, nemachiată, nefiltrată. Voi,

unii băieți și unele doamne, nu înțelegeți că și voi dacă vă uitați a niște poze cu 5, 10 ani în urmă, erați cam altfel și nu cred că sunteți operați nici voi. Ne maturizăm, vârsta …”, a spus Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău a vrut cu orice preț să ascundă micile imperfecțiuni

Vlăduța Lupău este o femeie cu niște trăsături extrem de frumoase. Cu toate acestea, artista și-a dorit să ascundă micile imperfecțiuni precum ridurile de expresie.

Recent, a mers la medicul estetician pentru a dobândi “perfecțiunea”.

Cântăreața le-a spus fanilor că nu este pentru prima dată când a apelat la această procedură. De altfel, asemenea proceduri sunt non-invazive.

”Merg la clinică pentru a face un tratament pentru coaja de portocală (n.r. celulita). Și pentru că m-ați întrebat ce intervenții mi-am făcut, am să vă spun: acid hialuronic pentru ridurile de expresie și mărirea buzelor, dar și tratament de rejuvenare facială”, mărturisea Vl…

Citește și