VIDEO Mirela Vaida, veste tragică din partea medicului după ce a pierdut două sarcini.

Mirela Vaida se poate proclama o femeie împlinită, mămică a trei copii minunați, dar drumul acesta a fost ușor pentru îndrăgita prezentatoare.
Aceasta a fost devastată de o veste de la un medic care i-a spus că nu poate procrea copii pe cale naturală, fapt ce a debusolat-o și i-a zdruncinat echilibrul în viață pentru o perioadă bună de timp. Aceasta a reușit sa își vadă visul cu ochii, cel de a deveni mămica, de a avea o familie fericita!
Mirela Vaida a povestit că a trecut printr-o tragedie mare la pierderea a 2 sarcini, dar a reușit să găsească puterea de a lupta pentru statutul de mămica. Acum prezentatoarea își dorește nespus de mult sa aducă pe lume, gemeni. Iată ce a declarat in mod public !
Mirela Vaida, veste tragică din partea medicului
î Mirela Vaida se află la un concert când am pierdut cea de-a doua sarcină, moment în care un medic i-a dat atunci o veste îngrijorătoare. Acesta a afirmat că dacă nu va deveni mamă până la vârsta de 35 de ani, va fi nevoită să apeleze la fertilizarea in vitro, deoarece șansele sunt foarte mici să mai procreeze pe cale naturală.
Îndrăgita prezentatoare a mărturisit în cadrul unui podcast, găzduit de Valentin Sanfira, că soțul ei, Alexandru Vaida a fost cel care a reușit să o detensioneze și să îi dea putere, fapt pentru care Mirela Vaida se consideră foarte norocoasă:
„Am avut noroc de soțul meu. Am pierdut două sarcini. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți.”, a mărturisit Mirela Vaida.
Citește și