Video. Imagini de la crima din Mangalia. Ucigașa Alinei, filmată când abandonează cadavrul în parc

Au apărut în spațiul public primele imagini de la crima din Mangalia. Loredana, ucigașa Alinei, este filmată când abandonează cadavrul în parc.

Marți seara, în spațiul public au apărut primele imagini de la crima din Mangalia. Loredana, suspectă de uciderea colegei sale de cameră, Alina, este filmată când abandonează cadavrul în parc.

Primele imagini din noaptea crimei din Mangalia. Loredana, surprinsă în timp ce transporta geamantanul cu trupul Alinei
Primele imagini video de la crima din Mangalia o prezintă pe Loredana în noaptea tragediei. Ea apare pe filmare în timp ce transporta geamantanul în care se presupune că s-ar fi aflat cadavrul Alinei, fata de 18 ani din Vaslui ucisă.

În aceste clipuri surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum fata cară valiza. Suspecta se deplasează în parcul în care a fost abandonat cadavrul Alinei.

La un moment dat, chiar în mijlocul parcului, ea chiar se oprește pe alee şi verifică valiza în care a transportat cadavrul. Pe clip apare și taxiul cu care tânăra s-a deplasat până în parcul în care a lăsat trupul neînsuflețit al prietenei sale.

Reamintim că, din datele oficiale ale anchetei, trupul Alinei a fost găsit abandonat într-un parc. Criminaliștii spun că, după ce a omorât-o pe cea mai bună prietenă a sa, Loredana a aşezat cadavrul în valiza victimei. Apoi, a coborât cu liftul şi a chemat un taxi. Procurorii mai precizează că Alina a murit înjunghiată în ceafă, în zona cervicală.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Viorel Teliceanu a mai punctat că presupusa criminală a fost ajutată să urce geanta respectivă în maşină de un coleg de serviciu.

Despre acesta, anchetatorii susţin că nu ştia de conţinutul valizei. Apoi, când a ajuns în parc, taximetristul a întrebat-o ce are în geanta de voiaj. Loredana i-a răspuns că a cumpărat cărţi, notează Ziua de Constanța.

Loredana, suspecta crimei din Mangalia, arestată preventiv
În cursul zilei de marți, 8 august, rudele îndurerate ale Alinei au mers la serviciul de medicină legală pentru a o lua acasă. Fata de 18 ani va fi înmormântată în localitatea natală. E vorba de satul Buda, din județul Vaslui.

Citește și