”Viața fără Denisa…” Mesajul postat de una dintre tinerele înecate în Dunăre. Fata parcă ar fi presimțit că se va întâmpla ceva rău

Denisa și Ema au murit ieri într-o fracțiune de secundă, cu doar câteva zile înainte de a afla rezultatele la examenul de Bacalaureat. Tinerele se aflau la scăldat, iar acestea nu au mai reușit să iasă din Dunăre. Una dintre fete parcă a presimțit că se va întâmpla ceva rău, după mesajul publicat pe Facebook.
Cu doar câteva zile înainte de a afla rezultatele la examenul de Bacalaureat, Denisa și Ema au murit înecate în Dunăre. Fetele se aflau la scăldat, iar la un moment dat una dintre ele a intrat să se răcorească, dar nu a mai ieșit la suprafață.
Ce mesaj a postat Denisa, una dintre cele două fete moarte ieri în Dunăre
Cealaltă a decis să meargă să o salveze, cu toate că nu știa să înoate, iar atunci și ea a fost înghițită de apă. Din nefericire, acestea au fost aduse pe mal, însă nu au reușit să supraviețuiască, astfel că medicii prezenți la fața locului au anunțat decesul.
Pe paginile de Facebook ale celor două tinere au apărut o mulțime de mesaje de regret după moartea acestora, însă un mesaj publicat de Denisa, una dintre fete, ne-a atras mai mult atenția, iar același lucru l-au spus și apropiații fetelor.
Pe 14 iunie, cu doar câteva 10 zile înainte de a deceda, Denisa a distribuit un mesaj care acum aduce multă tristețe în rândul celor care au cunoscut-o pe eleva de clasa a XII-a.
”Viața fără Denisa e ca cerul fără soare…”, era mesajul publicat de tânăra care s-a înecat în Dunăre în zi de sărbătoare.
Citește și