Vești foarte bune de la Digi RCS-RDS! Toți abonații din România sunt vizați

DIGI.ro vine cu un anunț îmbucurător pentru toți abonații săi. Aceștia vor putea realiza mai multe operațiuni direct pe site, fără să fie nevoie de o deplasare la sediul furnizorului de telefonie mobilă și internet.
Cine zice că nu poți să-ți faci upgrade la abonamentul de internet din tren, de pe plajă sau chiar dintr-o poieniță unde faci grătarul cu prietenii. DIGI.ro s-a gândit să ofere noi facilități pentru abonații săi.
Astfel, poți să-ți faci cont pe digi.ro și ai toate serviciile DIGI într-un singur loc, direct pe telefon, tabletă sau laptop.
Pentru a-ți face cont pe DIGI, trebuie să furnizezi (persoană fizică) CNP-ul, adresa de email, numărul de contact sau numărul de factură, plus o parolă, bineințeles.
Totul se realizează de acasă. Te portezi direct pe site și toate operațiunile pot fi realizate de acolo.
Cât a virat DIGI la bugetul de stat în iulie 2022
Grupul DIGI a virat, către bugetul de stat, 94 milioane de lei în luna iulie, sumă ce reprezintă taxele și impozitele operațiunilor companiei de telecomunicații RCS & RDS și a tuturor entităților din Grup, active pe piața locală.
În total, în primele șapte luni ale acestui an, valoarea contribuțiilor fiscale ale subsidiarelor din România a fost de 576 milioane de lei.
Compania a pus în practică o viziune de business bazată pe investiții durabile și tehnologii avansate, cu scopul de a satisface nevoile tot mai variate ale clienților.
DIGI aduce pe piața autohtonă servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, de care se bucură, de aproape trei decenii, milioane de abonați.
DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni în Spania, Italia și Portugalia.
Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune. Grupul DIGI pune la dispoziția abonaților săi și o ofertă complexă de conținuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde:
televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Chill FM și serviciul de content Digi Online.
Citește și