VESTE ȘOC despre KLAUS IOHANNIS Anunțul cutremurător venit chiar acum:

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) face un anunț la care nimeni nu se aștepta. Partidul condus de George Simion și Claudiu Târziu spune că va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii președintelui.

Klaus Iohannis nu se aștepta la așa ceva! Averea președintelui va fi controlată.

AUR tocmai a anunțat
Deputatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Dan Tanasă, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care spune că partidul din care face parte va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii președintelui.

”În urmă cu aproape șase ani, opinia publică era șocată de informația potrivit căreia Președintele României, Klaus Iohannis, pierduse definitiv în instanță una dintre casele pe care le avea

în proprietate. În 2015, familia preşedintelui Klaus Iohannis a pierdut definitiv, la Curtea de Apel Braşov, un proces privind un imobil din centrul Sibiului. Curtea de Apel Braşov a respins

recursul declarat de Klaus şi Carmen Iohannis şi a menţinut decizia Tribunalului Braşov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu.

Citește și