Veste neagră despre actrița Anne Heche. „Nu are șanse să supraviețuiască”

Celebra actriță Anne Heche este ținută în viață de aparate după ce a suferit leziuni cerebrale grave într-un accident de mașină urmat de incendiu în urmă cu o săptămână.
Familia a transmis într-un comunicat de presă că supraviețuirea actriței în vârstă de 53 de ani este improbabilă, potrivit 9news.com.
Citeste si: A murit actorul Paul Sorvino, devenit celebru cu filmul „Băieți buni”
Actrița Anne Heche se află în comă și în stare critică fiind menținută în viață pentru o posibilă donare de organe, potrivit declarației publicate joi seară în numele familiei și prietenilor ei.
Veste cruntă despre Anne Heche: „Nu se așteaptă ca ea să supraviețuiască”
Anne Heche – care a fost internată la Grossman Burn Center din spitalul West Hills de la nord de Los Angeles – a suferit o „leziune anoxică severă a creierului”, se arată în comunicat.
O astfel de vătămare este cauzată de o lipsă susținută de oxigen a creierului.
„Nu se așteaptă ca ea să supraviețuiască”, se spune în declarație.
Anne Heche a fost spitalizată la scurt timp după ce maşina Smart pe care o conducea a scăpat de sub control într-un cartier din zona Westside din Los Angeles şi a intrat într-o locuinţă care ulterior a luat foc.
Cine este Anne Heche
Anne Heche a devenit cunoscută graţie serialului de televiziune ”Another World”, care i-a adus un premiu Daytime Emmy,
continuând cu alte roluri în serialul HBO ”Hung” şi în lungmetrajele ”Wag the Dog” şi ”Cedar Rapids”.
Ea a jucat în multe producții de succes de la Hollywood, între care „Donnie Brasco,” „Wag the Dog” and „Six Days Seven Nights”, împreună cu Harrison Ford.
Citește și