Veste uriaşă despre Gabriela Firea! Informaţia care răstoarnă întreaga scenă politică

Este informația momentului despre Gabriela Firea! Președintele USR, Cătălin Drulă, a vorbit despre o posibilă nouă

candidatură a acesteia la primăria Capitalei. Cum ar fi Firea, după părerea sa, primită de bucureșteni?

Întrebat dacă, în opinia sa, cariera politică a Gabrielei Firea s-a încheiat în urma scandalului azilelor groazei,

președintele USR Cătălin Drulă a spus că în opinia sa, o nouă candidatură a acesteia la Primăria Capitalei ar

reprezenta o sfidare la adresa bucureștenilor, iar electoratul ar respinge o astfel de soluție.

”Mi s-ar părea o sfidare grozavă din partea PSD-ului sau din partea cui o candida.

Mi s-ar părea o sfidare, eu cred că bucureştenii vor respinge o astfel de candidatură”, a declarat Drulă miercuri seară la Prima News.

Nicușor Dan, favorit pentru al doilea mandat la Primăria Capitalei
Președintele USR a spus, totodată, că Nicușor Dan este favorit în cursa electorală pentru un al doilea mandat de edil al Bucureștiului. ”Primarul în funcţie în general este favorit şi cred că da”, a spus el.

Întrebat dacă USR îl va susține pe Nicușor Dan la alegerile locale de anul viitor, Cătălin Drulă nu a oferit un răspuns clar.

”Am spus-o de nenumărate ori că susţinem o soluţie în continuare de dreapta, pentru Bucureşti. Care să aibă această grijă faţă de banul public, să ducă proiecte la îndeplinire.

Avem un parteneriat cu Nicuşor Dan, îl susţinem în prezent, nu am intrat încă în campanie electorală, pentru alegeri, o să luăm decizia în partid”, a declarat el.

AUR nu o va susține pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei
În contextul scandalului azilelor groazei, Gabriela Firea nu se bucură nici de susținerea AUR. Liderul partidului, George Simion, a spus că „nu se pune problema ca Gabriela Firea, vreodată, să intre în AUR”, iar aceasta „nu va câștiga Primăria Capitalei”.

„Domnul Gheorghe Piperea este una dintre personalitățile care ne-au făcut onoarea să accepte de a fi pe lista de europarlamentare, însă nu vorbește în numele AUR. Poziția AUR legată de Primăria Capitalei și de Gabriela Firea am enunțat-o eu ca președinte al partidului, a enunțat-o Claudiu Târziu și alți lideri ai partidului nostru.

Unu, nu se pune problema ca Gabriela Firea, vreodată, să intre în AUR. Doi, candidatul AUR la Primăria Capitalei va câștiga Primăria Capitalei și cu siguranță Gabriela Firea nu va câștiga Primăria Capitalei”, a declarat George Simion pentru România TV.

Amintim că reacția a apărut după ce avocatul Gheorghe Piperea s-a declarat în favoarea susținerii candidaturii Gabrielei Firea în funcția de primar general al Capitalei, din parte AUR. Totuși, Claudiu Târziu a exclus categoric această variantă.

Citește și