Veste Șoc Despre Mioara Roman! Anunțul Cumplit A Fost Făcut Chiar De Fiica Ei

Oana Roman vine cu vești triste despre mama sa. Vedeta a transmis pe rețelele de socializare că Mioara Roman nu se simte deloc bine și este în prezent internată la spital.

Chiar dacă nu a dat deocamdată detalii prea multe, Oana Roman spune că problemele de sănătate s-au agravat.

Noi probleme de sănătate pentru Mioara Roman

Oana Roman a venit cu primele detalii despre starea de sănătate a mamei sale, după ce aceasta a ajuns de urgență la spital. Din spusele sale, se pare că mama sa nu se simte deloc bine.

În ultima vreme Mioara Roman a trecut prin mai multe momente dificile, ea fiind dusă de fiica sa într-un centru de recuperare de lux.

Din păcate însă, problemele de sănătate ale Mioarei Roman s-au agravat și acum a ajuns din nou la spital.

În acest context, Oana Roman a vorbit într-o postare pe conturile ei de socializare despre starea de sănătate a mamei sale. Cu toate acestea, vedeta s-a ferit să dea detalii, cel puțin deocamdată.

„Azi voi fi mai mult absentă aici. Mama nu e bine, e la spital și încerc să gestionez situația cât pot de bine. Nu vă pot da detalii deocamdată, dar nici nu am puterea să fiu prea prezentă cu voi. Doamne ajută!”, a scris Oana Roman pe pagina de Instagram.

Recent, în emisiunea lui Dan Capatos, Oana Roman a vorbit foarte puțin și despre problemele de sănătate ale mamei sale. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că nu mai poate purta o conversație cu aceasta.

„Nu am discutat cu mama despre Marius. A aflat atunci că am divorțat. Dar e greu să mai ai acum o discuție normală cu mama. De mult e așa! Degradarea cognitivă nu se repară!”

Clipe grele după operația la șold

Menționăm că, Mioara Roman a trecut printr-o operație la șold în ultima vreme și a făcut kinetoterapie la centrul unde era internată. Despre acest subiect a vorbit Mioara Roman în platoul emisiunii Showbiz Report în urmă cu câteva luni.

„A fost foarte greu după operația la șold. Foarte multă lume mi-a spus „Ai grijă că după astfel de operații mulți rămân la pat și nu își mai revin”. Mama a avut o ambiție incredibilă, încât ajungea să facă două ore de kinetoterapie pe zi, ceea ce la 83 de ani, în condițiile în care are și probleme cognitive, este absolut fabulos.

S-a luptat efectiv să nu rămână la pat. Eu am făcut tot ce am putut ca să îi ofer posibilitatea să aibă această recuperare în modul cel mai profesionist. E foarte importantă kinetoterapia”, a mai spus vedeta.

Citește și