Usturoiul prăjit vindecă întregul corp într-o singură zi

Când mănânci usturoi, puterea lui este atât de mare încât chiar și după 24 de ore corpul nostru reacționează la acest aliment.

Acest lucru se observă atunci când este utilizat în dietele pentru pierderea în greutate sau când este consumat ca remediu natural pentru anumite boli.

Ingrediente:

6 capete de usturoi

sare, piper, ulei de măsline

Mod de preparare:

Curățați coaja exterioară a capetelor de usturoi.
Tăiați 1/4 din blaturi, condimentați cu sare și piper, presărați cu ulei de măsline, așezați într-un vas ignifug, înfășurați în folie de aluminiu și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 200-220 grade timp de aproximativ 30-35 de minute.
Se răcește și se consumă.
Separați fiecare cățel de coajă, apoi păstrați-le într-un borcan de sticlă.
Se stropesc cuișoarele coapte cu ulei de măsline, se păstrează la frigider și se consumă dacă este necesar.
Sunt suficiente 4 până la 6 căței de usturoi pe zi.

Ce se întâmplă în corpul tău când mănânci usturoi prăjit sau ceapă?

1 oră: în prima oră, usturoiul este digerat în stomac și devine hrană pentru organism.

2-4 ore: Ajută la combaterea radicalilor liberi și a agenților cancerigeni existenți în corpul nostru.

4 – 6 ore: metabolismul corpului începe să profite de beneficiile usturoiului și activează procesul de eliminare a excesului de lichid, precum și topirea grăsimii stocate în organism.

6-7 ore: Proprietățile antibacteriene ale usturoiului sunt activate după ce componentele sale trec prin fluxul sanguin.

6-10 ore: În această perioadă, nutrienții și-au îndeplinit deja funcția în celule, astfel încât usturoiul protejează împotriva oxidării.

10-24 ore: După măcinare (în prima oră), usturoiul din corp începe un proces de curățare profundă, incluzând următoarele procese:

curățarea arterelor și prevenirea problemelor cardiace
reglarea nivelului de colesterol
reglează tensiunea arterială
crește apărarea naturală a corpului și imunitatea

în procesul de curățare, usturoiul ajută la eliminarea metalelor grele din corp
Consumul regulat de usturoi poate reduce semnificativ nivelul colesterolului din sânge, precum și scăderea tensiunii arteriale.

De asemenea, contribuie la normalizarea tractului gastro-intestinal și reduce riscul de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale.

Acest produs nu este recomandat pentru utilizare de către persoanele care suferă de gastrită, ulcer peptic și pancreatită în forme acute, deoarece poate provoca o exacerbare a sindromului durerii și agravarea altor manifestări ale bolii.

Usturoiul prăjit are, fără îndoială, un efect benefic asupra corpului nostru.

Simțiți-vă liber să adăugați acest ingredient la mâncărurile dvs. obișnuite – acest lucru vă va ajuta să găsiți combinații noi, uimitoare de gusturi și forme culinare și, de asemenea, va aduce beneficii întregului corp.

SURSA >> mancare-pentru-tine.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Citește și