Un nou accident mortal! Motociclist a MURIT pe loc după impactul cu un autoturism

O tânără de 30 de ani a murit, în Pipera, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe motor. Din păcate, nu este singura tragedie petrecută în ultimele zile.

Un nou accident grav cu motocicletă. „Echipa operativă, care s-a deplasat la faţa locului, a constatat, din primele cercetări, că un bărbat, de 59 de ani, din Odorheiu Secuiesc, în timp ce se deplasa pe un

motociclu, pe DN 13A, dinspre Brădeşti spre Odorheiu Secuiesc, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 69 de ani, din Miercurea-Ciuc, care se deplasa în aceeaşi direcţie.

În urma evenimentului, bărbatul a suferit mai multe leziuni şi, din păcate, acesta a decedat”, se arată în informarea IPJ Harghita.

”Erai atât de frumoasă…” Prietenii Alexandrei, tânăra moartă în accidentul de motocicletă din București, devastați de durere

Prietenii Alexandrei, fata de 30 de ani moartă ieri seara într-un accident de motocicletă din Pipera, sunt devastați de durere. Aceștia nu pot încă să se împace cu gândul că tânăra pasionată atât de mult de motoare nu mai e printre noi.

Citește și