Un celebru actor britanic a murit la numai 38 de ani

Unul dintre cei mai celebri actori britanici s-a stins din viață la numai 38 de ani, în urma unui anevrism cerebral.

Ashvin Luximon, starul din EastEnders, care a apărut în 146 de episoade, a murit pe neașteptate, iar vestea cea tristă a fost dată chiar de familia acestuia.

Actorul s-a stins din viață pe data de 23 iulie, dar familia a făcut anunțul abia acum

Starul a murit în urma unui anevrism, după cum au declarat apropiații săi. Acesta ar fi pierdut lupta pe data pe 23 iulie 2022, dar familia lui a ales să dea vestea cutremurătoare abia acum.

Familia lui a creat o pagină de internet specială pentru a-i aduce un ultim omagiu celui care a fost „fiu, frate și prieten iubitor”.

„Acest site este un omagiu adus lui Ash, care a decedat pe 23 iulie 2022, din cauza unui anevrism.

Moartea neașteptată a lui Ash ne-a lovit pe toți din greu, dar vrem să ne facem timp să ne amintim de spiritul său mai mare decât viața.

A iubit și a fost iubit de atât de mulți. Cânta o melodie de karaoke bună și avea o voce suficient de puternică pentru a fi auzită din spațiu. A adus râsete și cele mai bune îmbrățișări”, scrie pe pagina artistului.

Actorul a fost înmormântat pe 11 august, iar toți cei apropiați care au participat la tristul eveniment au fost îndemnați să poarte haine cât mai colorate, exact așa cum și-ar fi dorit el.

Din păcate vestea a venit ca un trăsnet pentru toți cei care au urmărit serialul EastEnders și pentru fanii lui

Ultima sa apariție în serialul EastEnders a fost în octombrie 2003, când personajul său a primit rezultatele de la bacalaureat și a plecat pentru a merge la facultate.

Luximon, care era din Enfield, nordul Londrei, a mai apărut în Grange Hill și în serialul TV Hope and Glory, potrivit Mediafax.

Citește și