Un apartament de lux din Constanța, devastat și transformat în bordel de chiriași

Întamplare incredibilă petrecută la malul mării. Un apartament de lux din Constanța a fost devastat și transformat în bordel de chiriaşi. Apartamentul cu pricina aparține unei femei care a crezut că va da lovitura în plan financiar inchiriindu-l. Însă ceea ce avea să urmeze este desprins dintr-un scenariu de film american.
Noii chiriași au vandalizat apartamentul

Cei doi tineri şi-ar fi chemat şi alţi prieteni, făcând o petrecere în toată regula. Au spart geamuri, au devastat paturile şi au făcut dezastru pe podea. Proprietara apartamentului a precizat că vecinii le-au oprit chiar şi curentul pentru a-i determina să iasă din casă.

“Când le-am dat cheile celor doi chiar păreau super ok. Păreau tineri, la locul lor. După ce am plecat au venit ceilalţi şi au dat petrecere până dimineața, la 4, când a întrat poliţia peste ei. Le-a fost oprit chiar şi curentul pentru a-i face să iasă. Erau vreo 6 persoane. Unii au fugit. Ei au plecat la 5 dimineața, după o ora de stat la ușă cu poliția și toți vecinii pentru că ei nu voiau să deschidă ușa”, a mai explicat femeia.
Au fost anunțate și forțele de ordine iar acestea s-au deplasat la fata locului. Astfel, polițiștii de la Secția 2, chemați la locul dezastrului, i-au sancționat pe tineri, amenzile totale ridicându-se la o valoare de 2.900 de lei.
“Aceştia au identificat doi tineri care participau la o petrecere. Aceştia au fost sancţionaţi la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice şi la Legea 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru organizarea petrecerii”, au precizat reprezentanţii IPJ. Amenzile aplicate au fost în valoare totală de 2.900 de lei.
Citește și