Un porc istoric: cel mai gras porc din Taiwan

Un porc istoric: cel mai gras porc din Taiwan

Un clip video viral a adus în atenția publicului un caz incredibil: un porc atât de gras, încât pare desprins dintr-un film de groază.

Imaginile au fost filmate în 1998 și surprind animalul care a intrat în istoria Taiwanului drept cel mai gras porc văzut vreodată în ultimii 200 de ani.

Proprietarii porcului au reușit să-l îngrașe în numai 18 luni, ajungând la o greutate impresionantă de 961 de kilograme.

O moarte chinuitoare

Cu toate acestea, animalul a ajuns într-o stare disperată în ultimele luni din viață. Era atât de gras, încât nu se mai putea ține pe picioare, acestea neputând susține trupul.

Când a venit timpul sacrificării, a fost necesară implicarea a 20 de oameni vânjoși, care s-au chinuit foarte mult pentru a-l deplasa și a-l tranșa.

Cazuri similare
Deși cazul acestui porc este de-a dreptul uimitor, nu este singurul de acest gen. În Taiwan și în alte țări asiatice, există o tradiție în creșterea porcilor la dimensiuni impresionante. De cele mai multe ori, acest lucru se face pentru a obține un preț mai bun la vânzare, în special la sărbătorile importante, precum Anul Nou Chinezesc.

Cu toate acestea, există și oameni care își doresc să dețină porci mari ca animale de companie sau chiar pentru a le folosi în diferite evenimente și parade.

În concluzie, acest porc istoric din Taiwan a reușit să fascineze și să șocheze oamenii din întreaga lume prin dimensiunile sale impresionante. Deși cazurile similare de creștere a porcilor la dimensiuni extrem de mari sunt destul de rare, ele rămân uimitoare și de-a dreptul incredibile.

Citește și