Trupul lui Ion Dichiseanu va fi depus în foaierul Teatrulului Nottara. Ce scrie pe crucea actorului

Trupul lui Ion Dichiseanu va fi depus în foaierul Teatrulului Nottara. Celebrul actor s-a stins din viață joi, 20 mai, la spitalul Floreasca, în brațele fiicei sale, Ioana.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului va fi depus vineri în foaierul Teatrului Notarra, acesta urmând să fie înmormântat cu onoruri militare, la cimitirul Bellu.

Trupul lui Ion Dichiseanu va fi depus în foaierul Teatrulului Nottara.

Ce scrie pe crucea actorului
Trupul lui Ion Dichiseanu va fi depus în foaierul Teatrulului Nottara.

Sicriul cu trupul neînsufletit al actorului a fost ridicat de la Spitalul Floreasca din Capitală.

Ion Dichiseanu a murit joi, 20 mai, în jurul orei 15.00, la vârsta de 87 de ani.

Actorul s-a stins din viață pe patul de spital, fiind internat de trei lni, cu o infecție luată tot din spital.

În urmă cu puțin timp, trupul neînsuflețit al actorului a fost preluat de la morga unității medicale, fiins așezat în sicriul său de culoare albă, peste care s-a pus drapelul țării.

De asemenea, și crucea este tot albă, fiins scris pe ea numele său, Dichiseanu Ion, dar și data nașterii și cea a decesului.

Patru persoane l-au transportat pe regretatul actor la mașina mortuară, Ioana fiind atentă la fiecare pas făcut de cei care îi purtau sicriul părintelui său iubit

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului a ajuns la Teatrul Notarra, unde urmează să fie depus pe scena pentru ca toți cei care l-au admirat și iubit să îi poată aduce un ultim omagiu.

Sicriul va rămâne în foaierul Teatrului notarra din București până mâine la ora 10.00, când va fi depus la capela Cimitirului Bellu.

Înmormântarea actorului urmează să aibă loc la ora 12.00, pe Aleea Artiștilor, unde va fi așezat chiar lângă locul unde este înmormântată Ionela Prodan.

Citește și