Tragedie în Cluj: Un tânăr a murit înecat lacul Țaga Mare. Scafandri l-au găsit după o zi întreagă de căutări

Un tânăr în vârstă de 33 de ani s-a stins din viață înecat în lacul Ţaga Mare din județul Cluj. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de scafandri după o zi de căutări, cu ajutorul sonarului.
Tânărul mersese pe lacul Țaga Mare din județul Cluj pentru a se relaxa și să se mai răcorească din cauza caniculei. În timp ce înota, la un moment dat bărbatul s-a îndepărtat semnificativ de mal și nu a mai fost văzut.
Atunci au fost alertați pompierii.
a
„La data de 29 iunie a.c, Poliţia Municipiului Gherla- Secţia 7 Poliţie Rurală a fost sesizată prin apelul unic 112, despre faptul că un bărbat de 33 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, care înota într-un lac din comuna Ţaga s-ar fi îndepărtat la un moment dat
de restul grupului şi nu a mai fost văzut. Au fost demarate operaţiuni de căutare, iar în cursul zilei de azi, în jurul orei 11,30, a fost găsit cadavrul bărbatului.
A fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, se precizează într-un comunicat transmis, joi 30 iunie, de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit după o zi de căutări
Conform reprezentanților IPJ Cluj, pentru asigurarea cadrului legal necesar efectuării verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
Citește și