Tragedie de proporții! Un nou atac armat a făcut ravagii

În ultima perioadă au avut loc multe atacuri armate, multe tragedii de proporții, care nu s-au terminat cu bine.
La doar o zi după atacul din SUA de Ziua Independenței, un alt incident de acest fel a avut loc. Totul s-a petrecut la o petrecere, unde numărul victimelor a fost unul șocant.

Atac armat în Indian

Un nou atac armat a lovit SUA, deja cunoscută pentru astfel de acțiuni periculoase. Incidentul sângeros s-a petrecut în timpul nopții, la o petrece din Gray, Indiana, la doar o zi după Ziua Independenței, când mai avusese loc deja o astfel de lovitură. În urma incidentului, bilanțul a fost unul tragic.
Ucigașul ar fi tot un bărbat, care a ucis 3 persoane, iar pe alte 7 le-a rănit foarte grav cu o armă foarte periculoasă. Unele dintre victime au fost transportate de urgență la spitalele din zonă, iar altele au fost transportate cu ambulanța sosită la fața locului, unde au primit îngrijiri de moment, iar starea lor s-a îmbunătățit considerabil.

În atacul de Ziua Independenței au murit 7 oameni, iar alți aproape 40 au fost uciși cu sânge rece.

După atâtea incidente în urma cărora o mulțime de oameni și-au pierdut viața și au avut de suferit, autoritățile au stabilit că nimeni nu va mai putea deține o armă dacă nu are permis sau nu își demonstrează abilitățile prin probe fizice.
Suspectul, Robert E. Crimo al III-lea, în vârstă de 21 de ani, s-a predat luni poliției, la ore întregi după atac. După ce a tras 70 de gloanțe de pe acoperiș, s-a îmbrăcat apoi în haine de femeie pentru a nu fi recunoscut și umbla liber pe străzile din oraș. Ulterior a fost prins și își va primi pedeapsa pentru toate crimele și haosul pe care le-a provocat.
Citește și