TRAGEDIE! A murit Mihaela Schreiner!

Durere de nedescris pentru interpretul de muzică populară Petre Petruse. Mihaela Schreiner, fiica aristului, a murit la vârsta de 42 de ani. Unul dintre cei mai apreciați polițiști din IPJ Bistrița-Năsăud

a pierdut lupta cu boala nemiloasă și a plecat multe prea devreme la ceruri. Familia, colegii, dar și cei care au cunoscut-o, sunt în stare de șoc!

O nouă veste șoc ia prin surprindere pe toată lumea. Este vorba despre Mihaela Schreiner, fiica cântărețului de muzică populară Petre Petruse, care s-a stins din viață la vârsta de 42 de ani. Mihaela, comisar de poliție la

Compartimentul de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, a pierdut lupta cu boala nemiloasă și a plecat mult prea devreme la ceruri.

Mihaela Schreiner, Fiica interpretului de muzică populară Petre Petruse, s-a stins din viață, răpusă de boală

Fiica lui Petre Petruse s-a numărat printre cei mai apreciați polițiști din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, iar boala cruntă cu care s-a confruntat a evoluat tot mai mult în ultimele luni, sfârșitul fiind inevitabil.

Familia, prietenii, colegii, dar și cei care au cunoscut-o și au apreciat-o pe Mihaela Schreiner au trăit un adevărat șoc în clipa în care au auzit de moartea fulgerătoare a acesteia.

Și-a iubit meseria mai mult decât orice și, în anul 2016, atunci când a fost premiată în cadrul evenimentului Femeia

Europeană, Mihaela a adus numai cuvinte de laudă la adresa femeilor care practicau meseria sa, dar mai ales, declara că munca sa a fost întotdeauna una de elită.

Citește și