Tragedie În Lumea Muzicii: Cunoscutul DJ Cosmin Voidezan, În Vârstă De 26 De Ani, A Murit După Un Tragice Accident Rutier

Șoc și durere în lumea muzicii autohtone. Cosmin Voidezan, cunoscut DJ din Târgu Mureș, a pierdut lupta cu viața la numai 26 de ani, după ce a fost rănit grav într-un accident rutier. Tânărul artist s-a stins din viață vineri, după luni de zile de luptă pentru supraviețuire în urma impactului rutier violent.

Fiul Mureșului, cum era supranumit Cosmin, a fost implicat într-un tragic accident în iulie 2021. Mașina condusă de el, în care se afla și iubita sa, a fost lovită în plin de un alt vehicul care circula cu peste 120 de km/h. În urma impactului, DJ-ul a intrat în comă, starea lui fiind foarte gravă. Medicii au făcut eforturi susținute pentru a-l salva, însă, în ciuda tuturor eforturilor, corpul tânărului nu a mai rezistat.

După ce a stat săptămâni la rând în comă, Cosmin Voidezan a fost trimis acasă, starea lui părând să se amelioreze. Însă, în ultimele două luni, starea lui de sănătate a început din nou să se degradeze rapid. Vineri, corpul lui nu a mai putut lupta, iar Cosmin a încetat din viață. Tragicul eveniment a avut loc cu doar câteva săptămâni înainte de ziua sa de naștere.

Părinții lui Cosmin, prietenii, dar și întreaga comunitate muzicală sunt în stare de șoc și profund îndurerați. Toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat pentru talentul său muzical și-au exprimat speranța până în ultima clipă că tânărul își va reveni și se va întoarce pe scenă.

Cosmin Voidezan va fi condus pe ultimul drum duminică, în orașul său natal, Târgu Mureș. Moartea prematură a acestui tânăr talent a adus un val de tristețe în lumea muzicii, iar prietenii și familia sunt cei care vor trebui să-și găsească puterea de a merge mai departe fără el.

Citește și