Tragedia de la Crevedia: Copiii soților decedați își exprimă durerea și acuzăția

Tragedia de la Crevedia își lasă amprenta asupra tuturor românilor, dar niciunul nu poate înțelege durerea și suferința pe care o trăiesc familiile victimelor.

Printre primele victime ale exploziilor se numără doi soți, Florica și Ionel, care și-au pierdut viața în circumstanțe

cumplite. Femeia a suferit arsuri pe 99% din suprafața corpului, după deflagrația de la stația GPL din localitate,

iar soțul ei, văzând-o în această stare deplorabilă, a suferit un infarct și a decedat la rândul său.

Fiica lor, Oana, a transmis un mesaj sfâșietor pe Facebook, exprimându-și durerea și singurătatea în care au fost lăsați.

Incidentul tragic de la Crevedia a scos la iveală o serie de probleme grave, iar fiica celor doi soți nu s-a sfiit să le denunțe pe rețelele de socializare. Ea a adus în discuție incompetența autorităților și existența mitelor în realizarea lucrărilor. De asemenea, a subliniat faptul că stația GPL nu avea avizul ISU, semnalând astfel o neglijență gravă.
Mesajul ei a stârnit o puternică reacție în rândul utilizatorilor de pe Facebook, care au început să critice corupția și ineficiența sistemului.

Comunicatul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a confirmat că dosarul tragediei a fost preluat și că se efectuează cercetări în rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii

de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru. La fața locului au fost cooptați experți și specialiști din mai multe domenii pentru a investiga cauzele și împrejurările în care s-a produs explozia.

Această tragedie de la Crevedia pune în lumină necesitatea unor controale riguroase și responsabile în privința respectării normelor și reglementărilor de siguranță în construcții și funcționarea instalațiilor.

Este esențial ca autoritățile să ia măsuri urgente pentru a preveni astfel de incidente și a asigura siguranța cetățenilor. De asemenea, este crucial ca cei vinovați să fie trași la răspundere pentru neglijența lor, astfel încât tragedii precum cea de la Crevedia să nu se mai repete.

În aceste momente de durere și îndurerare, toți românii ar trebui să se solidarizeze și să ofere sprijin familiilor victimelor. Este important să ne amintim de importanța protejării vieții și să tragem învățăminte din această tragedie. Sperăm că autoritățile vor răspunde prompt și eficient, iar responsabilii vor fi aduși în fața justiției. Numai astfel putem asigura un viitor mai sigur pentru toți cetățenii României.

Citește și