Tragedia Care A Șocat Toată România! ESTE ABSOLUT ÎNGROZITOR!

Tragedia momentului în România. S-a întâmplat în cursul nopții de marți, în localitatea Izvoru Crisului.

Este vorba despre un accident rutier devastator în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Tragedie în România. În cursul serii de marți, în jurul orei 17.20,

ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN 1, localitatea Izvoru Crisului.

Potrivit ultimelor informații, este vorba despre două autoturisme care s-au ciocnit frontal, una dintre persoane fiind încarcerate.

A fost nevoie de mobilizarea autorităților. Astfel, A intervenit Detașamentul Huedin si G. Gilau cu două Autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor (ambulanță SMURD),

un echipaj Terapie Intensivă Mobilă (ambulanță SMURD) și 11 subofițeri.

Sursa ciată precizează că în urma impactului, o victimă, femeie, de aproximativ 48 de ani, a fost extrasă de echipajul de descarcerare,

i s-au aplicat manevre de resuscitare însă nu a răspuns acestor manevre, ulterior fiind decedată.

Totodată, o altă persoană, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, fiind ulterior transportat conștient la spital, aflat în stare stabilă.

Amintim faptul că o altă tragedie de acest fel s-a produs tot marți, 12 octombrie, în cartierul Gai din municipiul Arad, după ce un microbuz şi un autoturism s-au izbit. Șapte persoane au fost rănite iar autoritățile au activat Planul roşu de Intervenţie.

Din fericire, nicio persoană nu a decedat. De menționat este faptul că că în microbuz erau 20 pasageri şi şoferul. Simultan, în autoturismul respectiv erau două persoane.

Citește și