Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, a mai fost căsătorit de două ori. Motivul scandalos pentru care a divorțat de ambele

Puțină lume știe că soțul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori până acum. Iată cine sunt fostele neveste ale lui Toni Iuruc și motivele pentru care s-au despărțit.

Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Soțul Simonei Halep ascunde un trecut tumultos

Nunta lui Halep cu alesul inimii sale a fost intens mediatizată în România și nu numai. Frumoasa sportivă i-a spus cel mai sincer „DA” bărbatului care o face extrem de fericită.

Însă, Toni Iuruc ascunde un trecut pe care mulți nu-l știu. Omul de afaceri a mai fost căsătorit de două ori până acum, însă căsniciile lui nu au durat foarte mult.

Ce s-a aflat despre fostele soții ale bărbatului. Detaliile sunt incredibile!

Prima nevastă a lui Toni Iuruc a fost Alina, de profesie model. Povestea lor de iubire nu a durat prea mult, pentru că milionarul român și-a acuzat fosta soție că l-ar fi înșelat. Acuzațiile au fost destul de grave, așa că mariajul lor nu a mai avut nicio șansă.

De ce s-a despărțit de a doua nevastă

În 2018, actualul soț al Simonei Halep s-a îndrăgostit de Liana, pe care a și dus-o în fața ofițerului de stare civilă. Evenimentul a fost sărbătorit într-un local de lux din stațiunea Mamaia.

Nici a doua căsnicie nu a fost cu noroc pentru Toni Iuruc. Mariajul cu Liana a durat doar 10 luni, deoarece bărbatul a decis să divorțeze. Și de această dată ar fi fost vorba de infidelitate.

Omul de afaceri ar fi aflat că soția lui avea o relație extraconjugală.

În momentul în care cei doi au semnat actele de divorț, Liana era însărcinată în cinci luni, dar Toni a fost convins că nu este copilul lui.

Într-un interviu pentru Tennismajors.com, Simona Halep a povestit cum merge relația cu Toni Iuruc, acum – după ce și-au unit destinele. Celebra tenismenă a vorbit fără ocolișuri sau ezitări despre soțul ei, despre care se știe că este mai “în vârstă” decât Halep.

Cu toate acestea, în relația lor această diferență de ani între parteneri chiar a ajutat foarte mult, după cum a povestit chiar Simona Halep.

Ce spune Simona Halep despre căsnicia cu Toni Iuruc: „A schimbat totul”

Simona Halep este de părere că diferența de vârstă dintre ea și Toni Iuruc nu a fost deloc un impediment în mariajul lor.

Celebra tenismenă a României a mărturisit că soțul o susține în cariera sa. Mai mult, chiar o înțelege mereu atunci când trebuie să își aloce mai mult timp pentru antrenamente.

Cu atâta înțelegere, Halep se declară a fi o soție fericită și împlinită.

„Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente.

Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele. E puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele.

Citește și