Tatăl Lidiei Buble, Primele Declarații După Ce Artista A Fost Surprinsă Cu Horațiu Nicolau

Tatăl Lidiei Buble, primele declarații după ce artista a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau.
După ce a recunoscut public că s-a despărțit de actorul cubanez, Lidia a fost surprinsă alături de afaceristul Horațiu Nicolau.
Tatăl artistei a avut prima reacție cu privire la relație dintre cei doi.
Tatăl Lidiei Buble, primele declarații după ce artista a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau: „Nu pot să…”
Tatăl Lidiei Buble, primele declarații după ce artista a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau. L
idia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion după aproape șase ani de relație. În urmă cu câteva luni declara că este într-o relație cu actorul cubanez Harlys Becerra, iar în urmă cu câteva zile a declarat că s-au despărțit.
De asemenea, blondina a fost surprinsă de mai multe ori în compania afaceristului Horațiu Nicolau. Se știe că Lidia provine dintr-o familie numeroasă cu mulți frați. Tatăl artistei este pastor protestant la Biserica Emanuel din Deva.
Recent, bărbatul a făcut primele declarații referitoare la posibila relație dintre fiica sa și Horațiu Nicolau.
Bărbatul a refuzat să vorbească despre acest lucru, fiind reținut în a vorbi despre relația amoroasă a Lidiei Buble.”Nu pot să discut despre așa ceva, tot ce contează este să ne dea Dumnezeu sănătate”, a spus tatăl Lidiei Buble pentru FANATIK.
De asemenea, nici fratele mai mare al artistei, Simon Buble, a refuzat să vorbească despre acest lucru. Simon este și el pastor protestant la Biserica Emanuel din Deva. „Ce să spun despre asta? Eu nu mă prea pricep, nu e treaba mea! Multă sănătate îi doresc. (…) Acum, eu sunt pe șantier, nu pot vorbi și nici nu știu când am vorbit cu Lidia! Doamne ajută”, a spus bărbatul.
Citește și