TABELUL EGOISMULUI | AFLĂ CÂT DE ZGÂRCIT EȘTI, DE FAPT, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Încă din cele mai vechi timpuri, astrologia a fost îndelung studiată pentru că, se pare, că oferă răspunsuri despre viitor, despre personalitatea zodiilor, compatibilități, noroc financiar sau în dragoste.

Însă, știai că zodia sub care te-ai născut îți poate spune cât de zgârcit ești?

Gândul îți arată cât de zgârcit ești, în fucție de zodia sub care te-ai născut.

Care sunt cele mai zgârcite zodii?
Berbec

Nativii Berbeci sunt persoane foarte egoiste. Nu acceptă ca lucrurile lor să fie atinse de cei din jur și rareori își doresc să împartă ceea ce au cu prieteni sau chiar familie. Vor să își ajute aproape, însă o fac cu atât de mare scepticism încât cei care apelează la ei renunță imediat.

Taur

Nativii Taur sunt cei mai darnici oameni din întreg zodiacul, însă în ideea de a-și păstra și pentru sine o resursă. Pasiunea pe care o arată în orice fel de acțiune îi ajută să rămână cu inima deschisă în continuare.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt zgârciți doar atunci când vine vorba despre lucruri foarte personale de care cu greu se pot despărți. Astrele spun că te poți sprijini pe ajutorul lor atunci când este cazul, însă trebuie să le oferi și o plasă de siguranță.

Rac

Atunci când vine vorba despre propriile cheltuieli, racul este extrem de zgârcit, potrivit Astrology.com. Nu cheltuie niciodată banii pe lucruri care nu au sens și așteaptă ocazii proprice pentru a-și cumpăra ceva anume. Pasionat de călătorii, acesta va strânge tot ceea ce câștigă pentru momente mai importante în viață.

Leu

Nativul Leu știe să se bucure de viață. Atunci când o face, preferă să cheltuie bani în locuri exclusiviste și să petreacă timp de calitate în preajma oamenilor pe care doar el îi consideră potriviți.

Fecioară

Nativii fecioară vor oferi cu greu bani oamenilor de pe stradă. Își vor cheltui resursele financiare cu cap și vor oferi doar daruri simbolice prietenilor dragi.

Balanță

Balanța știe cum să se descurce în viață și care îi sunt prioritățile. Atunci când vine vorba despre cadouri scumpe, nu se dă în lături de la nimic. Cu toate acestea, știe pe ce să își risipească banii cu adevărat și care sunt acele obiecte care nu merită atenția sa.

Scorpion

Nativul Scorpion primește locul întâi la capitolul zgârcenie. Atunci când vine vorba despre sfaturi sau idei te poate ajuta fără nicio problemă.

Cu toate astea, dacă îi ceri bani împrumut, fii sigură că nu vei primi niciodată suma pe care ai cerut-o.

Săgetător

Atunci când vorbim despre cât de zgârcit ești în funcție de zodie, săgetătorul se află pe ultimul loc. Vesel și optimist, își dorește ca toată lumea să trăiască pe picior de egalitate.

De cele mai multe ori, cei din jur îi refuză darurile pentru simplul motiv că sunt foarte scumpe.

Capricorn

Acest semn zodiacal te poate ajuta în orice problemă ai avea, însă se așteaptă ca și tu să faci același lucru. Nu îți va oferi ultima felie de pâine, însă va ști cu siguranță când să îți fie aproape.

Vărsător

Dacă vorbim despre cât de zgârcit ești în funcție de zodie, nativul Vărsător nu ar trebui să se încadreze aici. Aceste persoane sunt foarte generoase și nu știu pe cine să ajute mai repede.

Pești

Nativii Pești nu sunt deloc zgârciți și acceptă să ofere celor din jur tot ceea ce ei dețin. Resurse financiare, daruri sau orice altceva, nu uită niciodată să ofere așteptări fără a se gândi la nimic în schimb.

Citește și