Surpriza: cu cine se iubeste Irina Tanase, dupa despartirea de Liviu Dragnea! E cu 23 de ani mai mare (FOTO)

La doar cateva luni de la despartirea de Liviu Dragnea, Irina Tanase si-a refacut viata. Tanara a fost fotografiata la bratul unui multimilionar celebru, cu 23 de ani mai in varsta ca ea.
Irina Tănase pare că a trecut destul de repede peste despărțirea de Liviu Dragnea. Blondina a fost surprinsă recent de paparazzi mediaflux.ro în compania unui alt bărbat. Potrivit sursei citate, acesta ar fi chiar multimilionarul Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”, în vârstă de 53 de ani.
Cei doi s-au afișat împreună în public zilele trecute, atunci când au luat prânzul într-un restaurant de lux din Capitală.
La masă au fost invitați, pentru scurt timp, și doi parteneri ai afaceristului, semn că fosta iubită a lui Liviu Dragnea a făcut deja cunoștință cu cercul de prieteni ai lui Akoury.
Roger El Akoury este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de pe piața medicamentelor, drept dovadă și porecla cu care s-a ales de-a lungul anilor.
Bărbatul, care în prezent este cel important acționar al grupului „A&D Pharma”, a deținut în trecut lanțul farmaceutic „Sensiblu”.
Potrivit Ziarul Fiananciar, în urmă cu 5 ani libanezul a decis să-și vândă afacerea unui fond ceh de investiții care deține „Dr.
Max” și un renumit lanț de case de pariuri, pentru suma de 400 de milioane de euro. În prezent, Akoury este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest. El a mai ajuns în atenția presei mondene în 2006, după ce s-a aflat că avea o relație cu Anna Lesko.
Citește și