Soțul ei are o avere estimată la peste 100 de milioane de dolari

Are un soț celebru și bogat, după care oftează multe doamne, însă Keely Shaye Smith demonstrează, încă odată că nu ține cont de etichetă. Iată cum a fost surprinsă recent soția lui Pierce Brosnan.

Locuiesc într-o vilă de lux din Malibu, au o avere considerabilă care le-ar asigura un trai îmbelșugat lor și copiilor lor, însă Pierce Brosnan (68 de ani) și soția lui Keely Shaye Smith (58 de ani) preferă să trăiască simplu, ca orice om de rând.

Dacă el este văzut deseori la cumpărături sau deplasându-se în traficul aglomerat pe bicicletă, Keely a fost recent fotografiată ieșind dintr-un supermarket, cărând o mulțime de sacoșe cu mâncare, ca orice femeie obișnuită.

Îmbrăcată cu o rochie ușoară, cu imprimeu floral, puțin deasupra genunchiului și purtând o mască de protecție pe față, soția lui Pierce Brosnan a ieșit din magazin cu mai multe sacoșe pe care le-a cărat singură până la mașină.

Keely Shaye Smith și Pierce Brosnan formează un cuplu de 27 de ani și sunt căsătoriți de 20. Keely este jurnalistă, scriitoare și gazdă de show-uri TV și l-a cucerit pe celebrul actor cu bunătatea ei.

Ea este cea de-a doua soție a lui Brosnan. Prima nevastă, dar și una dintre ficele avute cu aceasta au fost răpuse de cancer ovarian.

Așa că Pierce a pornit la drum cu Keely foarte nesigur, neștiind dacă va mai putea să iubească vreodată. De atunci însă, călătoria celor doi durează, Pierce și Keely formând unul dintre cele mai bine sudate cupluri de la Hollywood.

„Iubesc vitalitatea și pasiunea ei. Are această putere fără de care nu aș fi reușit să trăiesc. Când Keely se uita la mine, mă înmoi de fiecare dată”, a mărturisit fostul agent 007, intr-un interviu acordat revistei Independent acum ceva timp.

Dovadă că iubirea lor este atât de puternică și că actorul nu este un om artificial pentru care contează doar aspectul, acesta i-a rămas fidel soției sale și după atâția ani chiar dacă Keely și-a pierdut formele din tinerețe, după nașterea celor doi băieți ai lor, și nu se mai încadreaza în tiparele 90-60-90.

Pierce își iubește soția la nebunie. Cei doi sunt surprinși adesea, în ipostaze extrem de drăgăstoase, în timp ce se plimbă cu bicicletele ținându-se de mână, se sărută în public și nu se pierd niciodată din priviri.

Citește și