Soții morți în accidentul de pe Valea Oltului mergeau la mare, cu fiul lor. Erau căsătoriți din anul 2019

Și-au pregătit bagajele și au plecat la drum, spre litoralul românesc, alături de alți prieteni aflați într-un alt autoturism, însă nu au mai ajuns cu bine la destinație. Cei doi soți și fiul lor s-au stins din viață în urma impactului de-a dreptul devastator. Cei doi erau căsătoriți din anul 2019.

Un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineață pe Valea Oltului, mai exact pe DN7. În accidentul devastator, care a îndoliat o țară întreagă, au fost implicate un TIR și un autoturism.

Soții morți în accidentul de pe Valea Oltului mergeau la mare

Potrivit primelor informații transmise de către oamenii legii în acest caz, accidentul a avut loc pe DN 7, la kilometrul 240+100 de metri, în zona localității Lazaret, județul Sibiu. Niciunul dintre cei trei membri ai familiei nu a supraviețuit.

Mașina în care se aflau cei trei a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

Șoferul autoturismului a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus spre Sibiu. Victimele sunt: un bărbat de 34 de ani, soția acestuia de 31 de ani și de fiul acestora de 1 an și 3 luni.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva și au declarat decesul în cele trei cazuri.

Circulația în zonă a fost blocată total două ore în urma impactului devastator, potrivit Antena3.ro.

Ce au făcut mama și fiul ei înainte de accident

Primarul localității din Alba a oferit și primele declarații în legătură cu această tragedie, spunând că moartea lor a provocat durere întregii comunități.

De asemenea, mama și fiul ei de un an au mers la biserică chiar înainte de accident.

Așadar, duminica trecută, mama și-a luat fiul și au mers să se împărtășească.

Bărbatul care conducea mașina mai are 3 frați, iar soția e singură la părinți, potrivit aceleiași surse. Cei doi erau căsătoriți din anul 2019.

Au fost în al nouălea cer de fericire când pe lume a venit copilul lor, băiețelul de un an și trei luni. După nuntă și-au cumpărat și casa în Saliștea, iar astăzi doreau să ajungă în vacanță, pe litoralul românesc.

Citește și