Sora lui Dan Spătaru a murit, la aproape 18 ani de la decesul regretatului cântăreț. Cine a fost Anca Nicola

Anca Nicola, sora lui Dan Spătaru, s-a stins din viață, la aproape 18 ani de la moartea regretatului cântăreț. Momentan nu au apărut detalii despre cauza decesului.

Sora lui Dan Spătaru, Anca Nicola, a murit
Vestea tristă a fost anunțată de către foștii absolvenți ai Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia. Anca Nicola a fost una dintre cele mai îndrăgite cadre didactice ale instituției de învățământ.

Sora mai mare a regretatului solist de muzică ușoară a fost profesoară de limba și literatura română. Dan Spătaru și Anca Nicola au crescut într-o familie de învățători, ambii lor părinți având această meserie.

„Doamna profesoară Anca Nicola (Puica) a încetat din viață! Condoleanțe familiei si Dumnezeu să o odihnească în pace.”, este mesajul postat pe grupul de Facebook a Promoției 1985 a Liceului „Nicolae Bălcescu” Medgidia, notează ziuaconstanța.ro.

• Cum a câştigat Anca Serea primii bani: “Erau vreo 3000 de dolari”
• Program TV miercuri, 22 iunie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți viziona
• Se relansează TVR Info. Ce prezentatori celebri vom vedea la noul post al Televiziunii Române
„A plecat dintre noi o mare doamnă, diriginta noastră, d-na NICOLA ANCA. Pentru cei ce au cunoscut- o și au apreciat-o si vor să își ia rămas bun, o pot face mâine 22.06. orele 9.30-10 la biserica sf Petru și Pavel din Medgidia unde va avea loc slujba de înmormântare.”, a scris pe Facebook o fostă absolventă.

Dan Spătaru a murit acum 18 ani
Dan Spătaru s-a stins din viață pe 8 septembrie 2004, atunci când avea aproximativ 65 de ani, în urma unui infarct. A fost condus pe ultimul drum de peste 10.000 de oameni.

Citește și