Simona Gherghe, înlocuită! Telespectatorii nu o mai vor în emisiune: „De o răutate și aroganță de nedescris!”

Simona Gherghe este una din cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Vedeta a lipsit astăzi din cadrul emisiunii pe care o moderează, iar fanii au sărit „la atac” la adresa prezentatoarei. Cu cine vor fanii să o înlocuiască!
Având în vedere că Simona Gherghe a lipsit, Gabriela Cristea a anunțat că ea îi va ține locul vedetei în ediția de luni, reacțiile oamenilor care urmăresc emisiunea cu sufletul la gură nu au întârziat să apară.
Telespectatorii nu o mai vor în emisiune pe Simona Gherghe
Gabriela Cristea s-a fotografiat în platoul emisiunii moderate de Simona Gherghe și a transmis că îi va ține locul acesteia pentru scurt timp. Anunțul făcut de vedetă a stârnit imediat reacții în mediul online, căci telespectatorii nu s-au ferit să facă comparații între cele două prezentatoare.
„Mult mai bună decât Gherghe!”, „Frumoasă, deșteaptă, ochii super! Are numai calități! A fost mereu preferata mea!”, „Te rugăm să rămâi tu în locul Simonei Gherghe. Aceasta este de o răutate și aroganță de nedescris!”, au fost doar câteva dintre comentariile celor de acasă.
Simona Gherghe, mamă cu normă întreagă în spatele camerelor de filmat
Simona Gherghe are o carieră impresiunantă, dar și o familie pe măsură, iar uneori este dificil să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală. Cu toate acestea, vedeta reușește să aibă grijă și de copii, dar să fie prezentă și pe platourile de filmare.
„Ana are 5 ani și o lună, Vlad are 3 ani și o lună și cu oricine ar sta este foarte obositor, chiar și pentru orice adult, să îi gestioneze, pentru că trebuie tot timpul să aibă activități, mese, gustări și așa mai departe. Se joacă foarte mult, se iubesc foarte mult, se ceartă foarte mult, sunt foarte geloși unul pe altul, e așa un amalgam cu de toate.
De exemplu, Vlad acum e puțin răcit și a stat câteva zile acasă și permanent întreabă când vine Ana, normal că îi este dor de surioara lui, îi e dor de partenera lui de joacă. Ana, pe de altă parte, mă întreabă când vine și Vlad la grădiniță. Este un duo formidabil, asta pentru că fac și o groază de trăznăi împreună. Eu sunt mămoasa în familie.
Ei sunt atașați de mine, normal, și de Răzvan, dar mai mult de mine pentru că eu fac mai multe lucruri cu ei, adică îi pregătesc dimineața de grădiniță, merg la culcare seara cu mine și tot așa. Eu sunt genul ăla de mamă cloșcă, trebuie să mai lucrez la treaba asta”, a declarat Simona Gherghe.
Citește și