Silvia Chifiriuc A Dezvăluit Cum Va Petrece Anul Acesta De Sărbătorile. “Eu Mă Voi Ocupa De Tot”

Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a dezvăluit cum vor petrece sărbătorile în acest an.
Deoarece pimpul este extrem de limitat, iar lista de cumpărături lungă, nevasta fostului premier se va ocupa în detaliu de tot.
Aceștia își doresc să stea în sânul familiei și să se bucure de prezența celor dragi.
Petre Roman are un program extrem de încărcat, iar sarcinile îi vor reveni Silviei Chifiriuc.
Silvia Chifiriuc se va ocupa de pregătirile pentru Crăciun
Silvia Chifiriuc a vorbit de curând despre pregătirile pentru sărbătorile de Crăciun. Toate sarcinile îi vor reveni ei, iar cel mai probabil toate zilele vor fi petrecute în sânul celor dragi.
„Sărbătorile le vom petrece în familie! Mă voi ocupa eu mai mult de pregătiri pentru că soțul meu este ocupat, însă vom avea parte de timp de calitate”, ne-a dezvăluit Silvia Chifiriuc.
Cum s-a cunoscut Petre Roman cu Silvia Chifiriuc
Silvia Chifiriuc și Petre Roman s-au cunoscut în anul 2009 într-un avion. Artista este cu 26 de ani mai mică decât fostul premier. Aceștia au un fiu în vârstă de 11 ani, pe nume Pretrus.
„L-am cunoscut pe Petre în aer. Întâmplarea a făcut să avem locuri în acelaşi avion. Era o cursă Milano- Bucureşti. Petre, care avea locul de lângă el liber, m-a rugat să stau acolo şi astfel am făcut cunoştinţă.
Ţin minte că am vrut să mă reîntorc la locul meu la un moment dat, dar el tot spunea ‘Hai, mai stai, mai stai, mai spune-mi!’. Şi am tot stat de vorbă până la aterizare.
Citește și