Sfatul zilei de sambata 19 august. Nativul Fecioară dă semne de oboseală

Potrivit astrologilor, cele 12 zodii sunt binecuvântate perioada asta, însă trebuie să fie atente la locul de muncă unde au tendința să exagereze și să lucreze fără oprire. Descoperă și tu care sunt previziunile complete!

Berbec
E o perioadă tensionată și s-ar putea să intri în conflict cu o persoană apropiată cu care nu reușești să ajungi la un numitor comun.

Taur
A venit momentul să înveți cea mai importantă lecție din viața ta, cea a răbdării. Îți testezi limitele în relațiile cu ceilalți.

Gemeni
Agitație și neliniște. Este o zi în care nu-ți găsești locul și nici nu știi cum să reacționezi la comentariile răutăcioase.

Adda, adevărul despre relația cu Cătălin, după șapte ani de căsnicie: „L-aș duce la doctor”
Mihaela Bilic dezvăluie cum să te asiguri că vei cumpăra un pepene bun: “Să sune a gol”
Palatul uitat al României, aflat la 60 de kilometri de București. A fost restaurat, iar acum începe să atragă turiști
Cum a ajuns Jador să-și avarieze bolidul de lux pentru a ajunge la un concert. Sute de oameni i-au zgâriat mașina
Rac
Bați pasul pe loc și nu înaintezi în domeniul profesional așa cum ți-ai propus. Sunt șanse mari să ai parte de o dezamăgire uriașă.

Leu
Îți schimbi complet percepția asupra vieții și a felului în care vezi lucrurile. Descoperi ce este mai bine pentru propria persoană.

Fecioară
Organismul dă semne de oboseală. Ai muncit din greu în ultima perioadă și nu ar strica să pui munca pe pauză.

Balanță
Se rezolvă o situație neplăcută care îți dădea dureri de cap. Problemele tale au o rezolvare dacă discuți sincer despre ele.

Scorpion
Te lași dus de val și asta te ajută să afli lucruri interesante despre tine sau iese în calea ta o persoană cu care rezonezi.

Săgetător
Ai obiceiul să lași pe altă zi ce poți face chiar acum și se acumulează foarte multe sarcini. Vine o perioadă aglomerată.

Capricorn
Simți că nu ai timp suficient pentru toate planurile din agendă și pentru asta muncești enorm, fără nici cel mai mic respiro.

Vărsător
A venit timpul să preiei frâiele vieții tale și să nu mai lași nimic să decurgă de la tine. Ai mai multă încredere în tine.

Pești
Ești șarmant și te faci plăcut în orice cerc ai intra, motiv pentru care ajungi să te îndrăgostești. Dragostea plutește în aer.

Citește și