Sfârșit tragic pentru Costel, un român în vârstă de 47 de ani, plecat la muncă în Italia. Familia nu are bani pentru repatriere

Costel, un român în vârstă de 47 de ani, a avut parte de un sfârșit tragic, departe de casă, pe meleaguri străine, în Italia, acolo unde era plecat de mai multă vreme din cauza situației sale financiare precare. Din nefericire, problemele de sănătate au fost mult prea grave și nu s-a mai putut face nimic pentru el.
Costel s-a confruntat de mai mult timp cu anumite probleme de sănătate și răceli netratate. Românul a continuat să muncească în Italia, pentru viitorul fiicei sale, o adolescentă în vârstă de 15 ani.
Acum, familia lui Costel, românul în vârstă de 47 de ani, cere ajutor pentru a repatria trupul neînsuflețit. Membrii familiei sunt îngenuncheați de durere de când au aflat vestea cea tristă și susțin că nu au bani pentru repatriere.
Bărbatul a murit în urma unor răceli repetate netratate. Potrivit știridiaspora.ro, Costel Sava încerca să strângă bani atât pentru fiica lui, cât și pentru părinții bătrâni și bolnavi, care abia fac față greutăților.
A fost internat timp de aproximativ o săptămână la spital, când starea lui de sănătate se înrăutățise. Bărbatul era originar din Bârlad. El era stâlpul familiei și obișnuia să le trimită bani membrilor rămași în țară.
Sora românului, apel disperat pe rețelele de socializare
Acum, părinții săi trebuie să se ocupe de repatriere și de înmormântare. Costel Sava s-a stins din viață la ATI Reanimare. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Sora lui a cerut ajutor pe rețelele de socializare.
Citește și