Scapă de riduri și pete de pe față – Folosește acest amestec de ulei de cocos și bicarbonat

Uleiul de cocos este un ingredient extraordinar atunci când vorbim despre eradicarea ridurilor și despre curățarea în profunzime a porilor. Poate preveni și apariția acneei și a punctelor negre.

Amestecat cu bicarbonat de sodiu, se obține o pastă puternică care se poate folosi împotriva multor probleme de piele precum roșeața, acneea, cicatrici și pentru înlăturarea excesului de murdărie din porii pielii.

Este și un excelent exfoliant care înlături celulele moarte.

Uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene, de hidratare și de vindecare care îngrijesc pielea și o lasă catifelată.

Lucrează foarte bine cu bicarbonatul, întrucât uleiul reduce din tăria celuilalt ingredient și îl face perfect pentru orice tip de piele.

Bicarbonatul este un bun agent de curățare și un bun odorizant și poate da rezultate bune și în albirea dinților. De asemenea, echilibrează pH-ul pielii și astfel previne apariția acneei.

Pentru a prepara această pastă, aveți nevoie de 2 lingurițe de ulei extravirgin de cocos și 1 linguriță de bicarbonat care să nu aibă urme de aluminiu.

Cele două ingrediente se amestecă foarte bine și se aplică pe față masând ușor prin mișcări circulare. Se lasă să acționeze după care se clătește cu apă călduță și fața se șterge cu un șervețel curat.

Notă: se prepară cât este necesar pentru un singur tratament.

Acest tratament va lăsa pielea moale și catifelată și curând toate problemele de piele vor dispărea.

Sursă – remedii.kiloretete.ro

Citește și