SCANDAL între Nea Marin și Liviu Vârciu! „Dacă nu își bagă mințile în cap

Este cunoscut de toată lumea faptul că între Nea Marin și Liviu Vârciu există o relație cu totul și cu totul specială, în ciuda tuturor „altercațiilor” pe care le aud.
Chiar dacă nu au nicio legătură de sânge, cei doi se consideră tată și fiu, dar chiar și așa, celebrul coregraf a mărturisit că există lucruri care îł deranjează la actor și pe care, dacă nu le va schimba, atunci vor exista consecințe.
Invitat în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, Nea Marin a vorbit despre perioada în care a stat în izolare cu soția sa, din cauza infectării cu noul coronavirus, dar și despre relația care există între el și Liviu Vârciu, de fapt.
Nea Marin a recunoscut că s-a temut pentru sănătatea sa și a partenerei de viață după ce au aflat că au intrat în contact cu o
persoană infectată cu COVID-19, dar din fericire , recuperarea a fost rapidă și nu au existat complicații după ce au aflat că rezultatele testelor de coronavirus au ieșit pozitive.
„M-am speriat rău de tot că nu știam ce să fac. Să vin acasă… ni s-a zis că nu avem ce căuta la copii, la nepoți, unde mă duc?
Am vrut prima dată să-mi găsesc o pensiune pe la mare, să mă izolez pe acolo, dar zic „nu, mă duc la București”.
Și mi-am găsit la urmă la niște prieteni pe la Predeal și am stat acolo 10 zile după ce am ieșit din spital că îmi era frică să vin acasă”, a continuat spus Nea Marin.
Cât despre relația pe care o are cu Liviu Vârciu, Nea Marin a mărturisit că îl vede pe actor, ca pe un fiu răzvrătit de-al său,
însă dacă nu își va schimba comportamentul în curând, atunci îl va trece pe locul doi în detrimentul lui Andrei Ștefănescu, pe care îl consideră un băiat mult mai liniștit și ascultător decât e Vârciu.
„Nu-l „rup” pe Ștefănescu, pentru că Ștefănescu mă iubește mai mult decât Liviu.
E băiatul meu mai apropiat decât Liviu, pentru că Liviu o să fie ușor-ușor pe locul doi dacă nu-și bagă mințile în cap.
I-am zis de vreo câteva luni că Andrei o să fie mai apropiat decât el de mine, pentru că nu ascultă”, a spus Nea Marin.
Citește și