SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! CU CÂȚI LEI SE VINDE UN SINGUR MIC, LA TERASĂ ÎN MAMAIA

Prețurile restaurantelor din Mamaia au explodat anul acesta. Cei care doresc să mănânce la terasele din centrul stațiunii trebuie să scoată din buzunar o sumă uimitoare. Vei rămâne surprins când vei afla cu câți lei se vinde un singur mic.
Știm cu toții deja prețurile exorbitante din stațiunea Mamaia, din Constanța. Nu doar cazările au atins niște scoruri mari, ci și mâncarea din restaurante a devenit din ce în ce mai scumpă. Pentru multe persoane această zonă a intrat în categoria ”mofturilor”.
Cu câți lei se vinde un singur mic, la terasă în Mamaia
Într-unul dintre cele mai renumite restaurante din centrul stațiunii Mamaia, din zona Cazinoului, un singur mic costă 6,5 lei.
În acest preț nu intră muștarul și nici o felie de pâine. Dacă punem la socoteală și o băutură, cei care au poftă de mici, au nevoie să dețină ceva finanțe.
La aceeași terasă, coastele de porc se vând pentru suma de 54,5 lei, o ceafă de porc în sos vânătoresc și piure costă 54,5 lei, iar un burger (cu cartofi prăjiți) pornește de la 46,5 lei și poate ajunge până la 50,5 lei.
Cât costă un mic dejun în Mamaia
Într-unul dintre renumitele restaurante de la malul mării, zona Butoaie, Mamaia, o porție de ouă ochiuri cu bacon și zucchini, ce cântărește doar 250 de grame, costă 29 de lei.
Mai mult, în zona cluburilor din Mamaia, la o terasă de pe lângă SummerLand mai exact, o omletă din două ouă, bacon și cașcaval se vinde acum cu 45 de lei.
Așa că, dacă vrei să bei și o cafea sau o apă, plus să mai mănânci și ceva dulce, nota de plată te va da pe spate.
Citește și