S-a întâmplat ceea ce toată lumea bănuia. Ce au făcut Dan Alexa și Anamaria Prodan, după ce Reghe a anunțat că divorțează

După ce Reghe a confirmat divorțul de Anamaria Prodan, toată lumea s-a întrebat dacă aceasta mai este sau nu impresara lui Dan Alexa și dacă îl mai ajută în lumea fotbalului, mai ales că între cei doi au existat
ani buni de colaborare pe plan profesional și proiecte care au continuat chiar și după episodul șocant în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Alexa.
Recent, Dan Alexa a acceptat o nouă provocare în viața lui, după ratarea obiectivului cu ASU Poli Timișoara, cel de a promova în Liga 1: s-a orientat către Liga a 3-a și a început un nou proiect alături de CSM Reșița, devenind antrenor.
Deși toată lumea se aștepta ca mutarea să fi fost realizată cu ajutorul Anamariei Prodan, cea care i-a fost și impresară lui Alexa, aceasta a făcut lumină cu privire la subiectul delicat ce ținea de amândoi și a declarat în urmă cu puțin timp, la Prosport Live, că Dan Alexa ia deciziile pe cont propriu.
Așadar, Anamaria Prodan nu a fost responsabilă cu ceea ce s-a întâmplat, recent, cu tehnicianul și nici nu l-a ajutat în vreun fel să-și găsească un alt club, după ce a devenit liber de contract.
„Dan alege singur, el e mai rebel, așa… Eu îmi doresc pentru el să aibă continuitate oriunde alege. Au fost atâtea discuții și toată lumea a comentat atât de mult, că aoleu ce s-a întâmplat, că l-a bătut…
toate lucrurile astea l-au afectat. Eu mi-am cerut scuze atunci, nu trebuia să fac acest gest niciodată și știu. Dar sunt un om atât de liber și de asumat, încât dacă am făcut vreo boacănă, eu sunt prima care vine și spune: iartă-mă” a spus Anamaria Prodan, la Prosport Live.
În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Dan Alexa a vorbit despre relația pe care o are, în acest moment, cu Anamaria Prodan. Tehnicianul a declarat că încă mai are contract cu impresara, însă atunci când vine vorba de proiectele care-l motivează și implică schimbări, îi place să ia singur deciziile.
În concluzie, scandalul așa-zisului divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe, separare confirmată chiar de către soțul impresarei, nu le-a afectat celor doi relația profesională.
„Eu am contract cu ea ( n.r. – cu Anamaria Prodan. Când simt că sunt proiecte care mă motivează, iau deciziile singur” a declarat, în exclusivitate, Dan Alexa.
Citește și