Rumoare într-un oraș din Anglia, după ce norii au căpătat forma unui unicorn imens. Fotografiile făcute de o femeie

O femeie din Anglia a fost cea care a făcut fotografiile cu norii care par să fi luat forma unui unicorn imens. Iată cum s-a întâmplat totul și cum arată pozele pe care ea le-a făcut.
Rumoare într-un oraș din Anglia, după ce norii au căpătat forma unui unicorn imens. Fotografiile făcute de o femeie
Olivia Harris, în vârstă de 46 de ani, a observat norii care luaseră forma unui imens unicorn în timp ce discuta cu o prietenă, la grajdurile de lângă Hertford, Hertfordshire, într-o zi însorită de iunie.
Femeia a decis atunci să îi arate și amicei ei ce vede, iar prietena Oliviei a scos repede telefonul și a fotografiat „creatura mitică” de pe cer.
„Era după-amiaza târziu și stăteam cu prietena mea și discutam despre viață. La un moment dat, m-am uitat în sus și i-am spus Este un unicorn pe cer! și am început să facem fotografii”, a declarat Olivia, conform The Mirror.
Cea mai încântată dintre toate a fost însă fiica Oliviei, Nicole, în vârstă de opt ani, căreia nu i-a venit să creadă că norii albi și pufoși au luat forma unui unicorn, care parcă ar fi fost desenat de cineva, atât de bine semăna.

Și fetița a făcut fotografii cu telefonul, înainte de norii să se risipească și să dispară din aria lor vizuală.

După cum se observă în imagini, unicornul format din nori are o formă clară, cu un cap, nas, gură și ureche bine definite, dar și cu un corn caracteristic și o coamă lungă.
Mama a publicat fotografiile pe Facebook, unde a primit mii de aprecieri și comentarii. Cei mai mulți dintre apropiați au fost și ei plăcut surprinși de ceea ce văd.
Mama si fiica observa norul sub forma de unicorn
Citește și