Roxana Donisan nu ar fi fost ucisă de un rechin Mako.

Roxana Donisan, românca din Suceava care și-a găsit sfârșitul în vacanța din Egipt, nu a fost atacată de un rechin Mako. Autoritățile egiptene au anunțat care a fost cauza morții și motivul atacului asupra turistei din România.

Ancheta autorităților egiptene referitoare la cauza morții și motivul atacului din Marea Roșie asupra româncei Roxana Donisan și al turistei din Austria Elisabeth Sauer a scos la iveală detalii noi.

Cele două femei nu au fost ucise de rechinul Mako așa cum s-a crezut inițial. Urmele de mușcături de pe trupurile neînsuflețite ale celor două femei au scos la iveală altceva.

Roxana Donisan nu a fost ucisă de rechinul Mako

Roxana Donisan, românca originară din Suceava care și-a găsit sfârșitul în vacanța din Egipt, nu a fost ucisă de un rechin Mako, asta a scos la iveală rezultatul anchetei desfășurate de autoritățile egiptene

Nici turista româncă și nici Elisabeth Sauer, turista originară din Austria nu au fost atacate de rechinul Mako, așa cum s-a crezut inițial.

Urmele de mușcături de pe trupul celor două femei a scos la iveală altceva.

Un alt prădător marin este cel care le-a atacat pe cele două în apele Mării Roșii din Egipt, din zona stațiunii Hurghada.

Potrivit rezultatelor anchetei, atât românca Roxana Donisan cât și turista din Austria au fost atacate de un singur exemplar de rechin-tigru și nu Mako, așa cum s-a crezut inițial.

Potrivit unui raport de opt pagini difuzat de comisia de specialişti de la protectoratul Mării Roşii şi de la Asociaţia de

 

Conservare şi Protecţie a Mediului din Hurghada, „un singur exemplar de rechin tigru” s-a aflat în spatele celor două atacuri fatale din 1 iulie, „date fiind

urmele de muşcătură de pe corpurile victimelor, care făceau snorkeling”, a informat cotidianul oficial egiptean Al Ahram, citat de Agerpres.

Citește și