România rămâne fără preşedinte! Iohannis PLEACĂ DEFINITIV din România! S-a aflat data exactă

Despre președintele statului s-au vehiculat în ultima perioadă mai multe scenarii, care se referă la posibilitatea ca acesta să își încheie al doilea mandat mai devreme.

În podcastul EVZ Play cu Robert Turcescu, jurnalistul și invitatul său Ion Cristoiu au dat o veste incredibilă: când ar urma să plece Klaus Iohannis de la Cotroceni și în ce context.

Jurnalistul Robert Turcescu a făcut o dezvăluire bombă în podcastul EVZ Play de miercuri referitoare la șeful statului.

Turcescu: Ne pregătim de alegeri prezidențiale anticipate

Klaus Iohannis ar urma să renunțe la funcția de președinte din această toamnă, iar destinația sa e nivelul următor. Potrivit jurnalistului EVZ, care a citat surse proprii, Iohannis va fi numit noul președinte al NATO.

„Vreau să se consemneze că am zis-o azi, 30 martie 2022. Ne pregătim de alegeri prezidențiale anticipate. Perspectiva plasării domnului Klaus Iohannis în fruntea NATO e din ce în ce mai probabilă în toamna acestui an. E o premieră în politica românească, alegerile prezidențiale anticipate. Conflictul din Uraina accelerează această perspectivă”.

Cristoiu: E o încercare a lui Iohannis de a rămâne în istorie scoțându-l pe Băsescu

Publicistul Ion Cristoiu leagă de acest context inedit și atacul virulent al consilierului președintelui, Alexandru Muraru, la adresa fostului președinte Traian Băsescu.

Citește și