Revin restricțiile în România?! Avocatul Gheorghe Piperea: Nu sunt deloc optimist

Veste tristă pentru români. Revin restricțiile în țara noastră. Iată anuțul avocatului Gheorghe Piperea.
Vești proaste pentru români! Avocatul Gheorghe Piperea a lansat un avertisment grav, în contextul în care au explodat cazurile de COVID-19.
Acesta consideră că autoritățile din România pregătesc o nouă stare de alertă și reintroducerea restricțiilor.

Revin restricțiile în România? Avertismentul lansat de avocatul Gheorghe Piperea

În ultimele ile, cazurile noi de Covid-19 au explodat. Astfel, avocatul Gheorghe Piperea se așteaptă la impunerea de noi măsuri anti-COVID, la doar câteva luni de la eliminarea acestora.
Avocatul a făcut acest avertisment după ce Alexandru Rafila a spus recent că se așteaptă la o creștere puternică a numărului de cazuri noi de Covid în România.
„Nu sunt deloc optimist, mă aștept să ne trezim cu învățământul online, cu măști în instanțe… Printre altele, s-a fâsâit și emoția care s-a fabricat în jurul războiului din Ucraina.
Emoție care nu a observat morții și răniții care au fost în Ucraina și ce s-a întâmplat cu economia. S-a observat doar propaganda, care a avut un singur scop, să îndepărteze lumea de greșelile care s-au făcut în pandemie.
Ursula, care a făcut trafic de influență, acum e cumva acoperită de birocrații de la UE, care spun că nu găsesc SMS-urile de la Bourla. Mă aștept să reluăm toată povestea, narațiunea din pandemie, dar mă aștept ca lumea, nu neapărat cea din România, ci chiar cea occidentală, să reacționeze foarte violent.
Suntem la finalul a doi ani și jumătate în care oamenii sunt storși de toată vlaga, ani în care au suportat toate privațiunile. Încep să-și pună întrebări cu cele petrecute în ultima perioadă”, a declarat avocatul Gheorghe Piperea, conform romaniatv.net
Mai mult, avocatul Gheorghe Piperea a spus că se așteaptă ca românii să acționeze în instanță împotriva statului român.

„Eu sper ca oamenii să acționeze masiv în instanțe, am văzut că există motive de ilegalitate.

Sper să-i dea în judecată pe toți vinovații din sănătate și administrație, să ceară despăgubiri. Oamenii au rămas fără job, fără educație. Sunt oameni care au petrecut doi ani în fața calculatoarelor.
Într-o oarecare măsură, e corect acest lucru (n.r. – percepția oamenilor cu privire la faptul că justiția nu este cu adevărat independentă). Dar să nu uităm că în 23 de cazuri, HG-urile au fost desființate de cinci instanțe. Cetățenii trebuie să aibă încredere în instanțe și în forțele proprii. Dacă doar cinci îl dau în judecată pe Arafat, s-ar putea să nu conteze foarte mult, dar dacă îl vor da în judecată 100.000 de oameni, vorbim despre cu totul altceva.
Românii pot da în judecată nu doar statul român, ci și emitentul actului normativ. Cele 23 de hotărâri ilegale sunt operate exclusiv de către Raed Arafat. Când o să-l dea în judecată 100.000 de români pe Arafat, o să vedem cum ‘o să mai scoată cămașa’!”, a declarat Gheorghe Piperea.
Citește și