Regina Elisabeta a II-a este topită după micul prinț George. Iată cum își alintă acesta străbunică

Familia regală britanică este foarte iubită în întreaga lume, iar micul prinț George și sora lui, prințesa Charlotte, au cucerit iremediabil sufletele britanicilor, dar și pe cel al străbunicii lor, care este topită după ei.
George și străbunica lui, regina Elisabeta a II-a, au o relație mai specială, iar într-un nou documentar despre Suverana Marii Britanii, intitulat „Our Queen al Ninety’, micul prinț a atras atenția tuturor pentru felul în care își alintă străbunica.
Regina le aduce mereu cadouri Deși tot timpul regina este foarte oficială, se pare că aceasta își adoră rolul de străbunică.
Cât stăteau la palatul Kessington, Kate Middleton a dezvăluit că regina venea zilnic să vadă ce fac strănepoții ei și îi plăcea să stea să îi privească pe micuți.
Mai mult, George s-a atașat cel mai tare de ea și își alintă străbunica „Gan-Gan’. „George are doar doi ani și jumătate și îi spune reginei „Gan-Gan’.
Ea le lasă mereu în camerele lor câte un mic cadou, ca să-și arate dragostea pentru ei’, mai spune Kate.
Chiar dacă regina este supărată pe Kate că nu vrea să-și crească copiii după regulile regale, Suverană nu poate rezista departe de strănepoții ei.
În plus, presa britanică scrie că „Gan-Gan” bate cu siguranță porecla pe care prințul William, tată lui George, i-o pusese bunicii sale când era mic, căreia îi spunea „Gary” în loc de „Granny” (n.r-Bunică).
Citește și