Reconstituirea accidentului din Frumușani în care o întreagă familie și-a pierdut viața

Un cumplit accident a avut loc în Frumușani, județul Călărași. Două fete și-au pierdut viața, iar părinții lor au murit pe loc.

Tragedia s-a petrecut pe DN 4, la limita județelor Călărași și Ilfov. Unul dintre șoferi a decis să iasă din coloană și să depășească celelalte autoturisme. Această manevră i-a costat viața pe toți cei aflați în autoturism.

În mașină se afla tatăl de 44 de ani, mama de 27 de ani și cele două fetițe. Aceasta avea o viteză excesivă, spun martorii. Acul vitezometrului s-a blocat la 220 de km/h.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost proiectată într-un stâlp. Motorul a fost găsit la 30 de metri distanță. Bărbatul și fetița de 11 ani au fost proiectați în afara mașinii.

Grav accident pe DN17. O femeie și-a pierdut viața

Grav accident, joi dimineață, pe DN 17, localitatea Cociu, județul Bistrița-Năsăud.

Trei mașini au fost implicate. Elicopterul SMURD a intervenit pentru o femeie, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare.
Un grav accident s-a soldat cu șapte victime, pe DN17, Bistrița-Năsăud.

Un elicopter SMURD a fost solicitat să intervină pentru o persoană rănită grav. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre ele fiind și un minor.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 17, în localitatea Cociu, județul Bistrița-Năsăud, s-a produs o coliziune între trei autoturism, ca urmare a neacordării de prioritate.

În urma impactului o persoană a suferit leziuni grave, urmând a fi accident de către un elicopter SMURD ce va sosi la fața locului. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, dirijat de polițiști.”, transmit autoritățile.

Citește și