Reacția lui Cătălin Bordea când a aflat că fosta soție este pe patul de spital: „Când cineva te părăsește…”

Reacția lui Cătălin Bordea când a aflat că fosta soție a ajuns pe patul de spital. Ce a spus acesta după ce a aflat de probleme Liviei.

Reacția lui Cătălin Bordea când a aflat că fosta soție a ajuns pe patul de spital. Ce a spus comediantul după ce a aflat de problemei Liviei, fosta parteneră.

Reacția lui Cătălin Bordea când a aflat că Livia, fosta soție, e la spital

Cătălin Bordea a avut prima reacție după ce a aflat că fosta lui soție a ajuns la spital. Comediantul a mărturisit că nu avea nicio idee că Livia are probleme de sănătate sau că a ajuns pe mâna medicilor.

El a spus că nu mai ține legătura absolut deloc cu fosta lui soție. Ba mai mult, Cătălin Bordea a dat și noi declarații despre divorț și a spus clar că el a fost părăsit de soție.

Se pare că Livia Bordea a vrut să pună capăt relației sale cu comediantul, iar acum el nu mai are ce să facă decât să își vadă de viață.

Câștigătorul de la America Express spune că el acum îi respectă decizia fostei soții de a se despărți, acesta fiind și motivul pentru care nu știe ce se mai întâmplă acum cu soția sa, fie bine sau rău.

„Nu avem ce legătură să mai ținem. Când cineva te părăsește, e bine să îi respecți decizia și să încerci să îți vezi de viață. Nu știam că a ajuns în spital. Sper să fie bine”, a declarat Cătălin Bordea pentru Cancan.ro.

Cătălin Bordea, planuri mari după divorț
Cătălin Bordea încearcă să se mențină optimist după divorțul de Livia, alături de care a stat 11 ani. Spune că încearcă să meargă înainte și este foarte ocupat cu viața profesională.

Ba mai mult, el are planuri mari și vrea să își mai cumpere o casă în apropiere de Capitală, în Otopeni.

„Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, în Tunari, Otopeni. Aștept să începem turneele și mă înconjor de oameni faini.

Lucrurile încep să se așeze, ușor ușor. Viață de adult, în general. Singur sau nu, planurile mele merg mai departe. Îmi doresc să fiu liniștit”, a mai spus Cătălin Bordea.

Citește și