Rasturnare de situatie! Roxana Dobre, anunt infiorator despre starea de sanatate a lui Florin Salam! Boala de care sufera artistul

Roxana Dobre a oferit primele informatii despre starea de sanatate in care se afla manelistul. In urma cu doua zile, artistul a fost transportat de urgenta la un spital de boli infectioase din Bucuresti, acolo unde este internat si in prezent.
Florin Salam s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și a dezvoltat o formă gravă de boală. Ba mai mult, în urmă cu doar câteva momente o informație eronata a zguduit din temelii întregul showbiz, după ce s-a scris că cel supranumit „regele manelelor” a murit.
Roxana Dobre a reacționat și ea și a făcut primele declarații despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Iată ce a dezvăluit!
Fără a da prea multe detalii, soția renumitului manelist a dat de înțeles că situația în care se află soțul ei este gravă și cât se poate de serioasă.
Mai mult, Roxana Dobre i-a îndemnat pe toți fanii lui Florin Salam să se roage pentru sănătatea acestuia, însă nu a vrut să dezvăluie mai mult pentru moment.
Partenera de viață a artistului promite că la momentul oportun va veni cu mai multe informații. „Vă rog să înțelegeți situația! România ar trebui să se roage pentru Florin. Atât pot să afirm la acest moment”, a declarat Roxana Dobre pentru Cancan.ro .
Artistul a făcut live pe Facebook, după ce o țară întreagă s-a panicat că a decedat. Știrea că Florin Salam a murit a devenit virală pe internet, după care a fost preluată de televiziuni.
Florin Salam mărturisește că nu s-a simțit bine zilele trecute și face un apel la oameni să aibă grijă cu virusul COVID 19, căci este cât se poate de periculos.
După ce a ajuns la spital, au existat zvonuri că artistul a fost pe oxigen. În live-ul de pe Facebook, cântărețul era vizibil slăbit și articula cu greu cuvintele, probabil și din cauza șocului pe care l-a primit cu fake news-ul în ceea ce privește starea lui de sănătate.
„Vă salut, oameni buni. Al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, pentru rudele mele din provincie, pentru că nu am neamuri doar la noi în București.
Iar cu zvonurile care circulă în presă, la televizor, la știri, nici nu știu cum să vă spun.
Știți foarte bine că de câteva zile am fost în situația pe care am avut-o, dar cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situația prezentă.
Ce pot să vă spun, pentru că nu-mi găsesc cuvintele, am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă, pentru că nu știu de sănătatea mea
 Acum 3-4 zile am cântat într-un loc, de asta vreau să anunț și toți colegii și pe poată lumea, să luați în serios cât de cât problema asta cu COVID-ul, noi facem caterincă și toate alea…
Ferească Dumnezeu pe toată lumea, mai ales în meseria asta, că stăm numai între oameni. Să trec la subiect. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, mă refer la copiii mei, la familia mea.
Le spun să stea liniștiți, pentru că în 2-3 zile ajung acasă, trebuia și astăzi, dar au zis medicii să mă pun pe picioare, ca să pot să ies cum trebuie, în formă.
Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, mi-a fost puțin rău, dar asta e situația, trecem peste. Nu-mi vine să cred, oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva?
Nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze la cei care ați stat cu grijă după ce ați văzut știrea asta. Încă o dată, îmi anunț familia că sunt ok, într-o zi, două o să cum trebuie, o să revin și la cântări.
Vă rog frumos să stați liniștiți, îmi iubesc familia, îmi iubesc prietenii. Oricine poate să pățească o situație ca asta, dar nu trebuie ca alții să-l bage mai rău în starea asta, ci să-l ajute.
Vă pup și vă iubesc, stați liniștiți, vă pupă al vostru Florin Salam”, a spus Florin Salam, din spital, pe Facebook.
Citește și