Rasturnare de situatie! Descoperire soc despre Iulia, mama din Timisoara care s-a aruncat de la balcon

Sunt încă multe semne de întrebare în cazul tragediei de la Timişoara care a șocat o țară întreagă.

Iulia, tânăra mamă care s-a aruncat de la etajul zece cu cei doi copii în braţe ar fi fost de ceva vreme într-o depresie teribilă.

Cu câteva zile înaintea nenorocirii, femeia ar fi fost internată într o clinică de psihiatrie, cu simptome maniacale, delirante și depresie.

Deși ar fi trebuit să urmeze un tratament de specialitate, Iulia ar fi fost externată pe semnătură unei rude. Cine se face vinovat pentru asta?

Chiar nimeni nu și-a dat seama că micuții sunt în pericol în preajma propriei mame? Sunt întrebări la care anchetatorii caută acum răspunsul…

O mama frumoasă, mereu zâmbitoare în toate fotografiile, aparent împlinită, fericită alături de cei doi copii superbi: o imagine pe cât de perfectă pe atât de falsă, în spatele căreia se ascunde o dramă teribilă.

„De obicei, atât mamele cât și tații sunt persoane care sunt marcate de instinctul matern, și bărbații de a proteja ființele vulnerabile și mai ales pe copiii lor.

Acest lucru este extrem de natural, garantat oarecum de biologia noastră.

Dacă o persoană ajunge să facă rău propriilor copii se poate observă că o face când…. nu este într-o stare psiho-emoțională deloc bună. Și lucrul acesta se întâlnește destul de rar. Trebuie să întrunească niște condiții„, a marturisit psihoterapeutul Cristian Andrei, pentru stirilekanald.ro.

Citește și