Ramona Bădescu, mamă de fetiță. Actrița este în culmea fericirii

Ramona Bădescu este una dintre cele mai cunoscute femei din țară.

Actrița trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a devenit mamă, dar mai are planuri în acest sens. Își dorește să mai aibă și o fetiță, chiar dacă a trecut de 50 de ani.

Ramona Bădescu mai vrea copii

Ramona Bădescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe la nivel internațional. Deși a avut mereu tot ce și-a dorit din punct de vedere material, a devenit o femeie cu adevărat împlinită când și-a întemeiat o familie.

Este într-o relație de câțiva ani buni cu un înstărit om de afaceri și de aproape trei ani i s-a îndeplinit și cel mai mare vis pe care îl avea: acela de a deveni mamă.

Cunoscuta actriță a primit vestea cea mare în mod neașteptat, la 50 de ani, chiar atunci când se pregătea de o fertilizare in vitro.

Actrița spune că și-ar fi dorit mult să aibă o fetiță, dar Dumnezeu i-a dat un băiețel minunat. Deși nu mai are speranță, și-ar dori să mai devină mamă încă o dată și să aibă o pereche, așa cum a fost și ea cu fratele ei.

“Mi-aș fi dorit fetiță, dar nu știu dacă…Dumnezeu mi-a dat o dată un noroc enorm, imens, nu știu dacă mi-l va reda. Dacă mi-l va da…

Doamne, aș fi cea mai fericită mamă, să am un băiat și o fată, cum am crescut și eu cu fratele meu, doi copii în familie. Mă rog la Dumnezeu ce mi-a dat să aibă grijă.

Să îi dea noroc, să îi dea soartă bună și să îmi dea o noră bună.”, a spus Ramona Bădescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.”

Citește și