Raluca Bădulescu, regrete după despărțirea de Florin Stamin.

La sfârșitul lunii mai, Raluca Bădulescu și Florin Stamin au decis să divorțeze, după 13 ani de relație. Despărțirea lor a fost de comun acord.
După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.
Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare – a precizat Raluca Bădulescu, în urmă cu câteva săptămâni, potrivit wowbiz.ro.
Recent, invitată în podcastului Fiță cu Adiță, vedeta de la Kanal D a spus că Florin este una dintre persoanele care au avut cel mai mare impact în viața ei, iar doar datorită lui ea este persoana pe care o știm și o vedem cu toții astăzi. În plus, jurata de la “Bravo, ai stil” spune că Florin va rămâne mereu dragostea vieții ei.
Eu, repet, sunt prietenă cu Florin, îmi este aproape. Știu că îmi va fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc ca pe ochii din cap, dar e o situație complicată (…)
Eu sunt ceea ce sunt azi datorită lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioada agitată, m-a adunat. Eu sunt Balanță, dar nu sunt echilibrată, sunt la extreme. Ori dansam, ori plângem, nu am cale de mijloc. Nu îmi iese.
A știut să aibă grija de mine. Eu sunt datorită lui. Simțeam să spun lucrurile astea… Este familia mea. Nu știu cum o să fie de acum înainte, e dragostea vieții mele – a mărturisit Raluca Bădulescu.
Citește și