Prețurile au explodat la mare. Cât costă un șezlong pe litoralul românesc. Turiștii au rămas fără cuvinte!

Vara este în toi, mii de turiști alegând să petreacă concediul pe litoralul românesc.
Însă, dacă ai ales să îți faci vacanța în Mamaia sau chiar în sudul litoralului, prețurile pe care trebuie să le plătești pentru statul la soare sunt destul de mari.
Tariful de închiriere al șezlongurilor este mai accesibil în sudul litoralului și poate fi cu până la 100% mai scump în nordul litoralului.
Costul pentru un şezlong diferă de la un operator economic la altul. În plus, dacă în timpul săptămânii, şezlongurile au un preţ mai mic, în weekend trebuie să te pregătești să scoți mai mulți bani din buzunar.

Cât costă un șezlong în Mamaia?

În staţiunea Mamaia, în special în zona de nord, bungalourile şi şezlongurile sajung și la prețul cu 100 de lei pe zi. Preţurile medii ajung, însă, la 50-60 de lei.

Însă, dacă îți dorești baldachin, trebuie să scoți din buzunar și 250 de lei!

Însă, la Năvodari, poți găsi şezlonguri și la 15 lei. Și pe unele plaje din Constanța poți găsi prețuri mai mici, ba chiar un șezlong de lemn cu umbrelă din stuf se poate închiria cu are 30 de lei. Însă, și aici, în weekend prețurile se pot dubla.
Dacă în Mamaia costul unui șezlong ajunge la 100 de lei pe zi, în Mangalia, preţul porneşte tot de la 20- 25 de lei. Și în 2 Mai prețurile sunt mai mici, un șezlong cu umbrelă se poate închiria aici chiar şi cu 20 de lei pe zi.

Și în Vama Veche, costurile unei zile de plajă este mai redus. Un șezlong se poate închiria aici cu 30 de lei în timpul săptămânii şi cu 35 de lei în weekend.

Citește și