Pe mâinile cui a ajuns averea lui Petrică Mîțu Stoian? Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta: „Am luat ceea ce ni se cuvenea!”Incredibil

Iată cine a rămas cu una dintre firmele regretatului interpret de muzică populară!
Averea lui Petrică Mîțu Stoian a fost intens discutată în ultimul timp. Imediat după decesul artistului au existat mai multe discuții între familia acestuia și impresarul său, însă acum lucrurile sunt destul de clare.
Potrivit fanatik.ro, surorile regretatului solist și Doru Gușman au reușit să cadă de acord în privința firmelor în care era implicat Mîțu Stoian. Cum s-a împărțit averea lui Petrică Mîțu Stoian?
Familia lui Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman au avut lungi discuții pe seama moștenirii, după moartea regretatul interpret de muzică populară.Acum, însă, la 8 luni de la tragedie, au apărut și primele informații referitoare la împărțirea averii.
Conform sursei citate, artistul ar fi lăsat în urma lui două firme în care era asociat cu impresarul său, drepturile de autor ale pieselor sale, dar și vila din Craiova, acolo unde a locuit înainte de a muri.
Dacă în privința drepturilor de autor și a casei lucrurile nu sunt încă clare, în ceea ce privește cele două firme surorile lui Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman au reușit să se înțeleagă.
Mai exact, una dintre companii a fost închisă, asta după ce 50% dintre acțiuni au revenit membrilor familiei artistului, iar restul de 50% impresarului său:
„Dizolvarea societății sus-menționate, precum și lichidarea sa simultană, în temeiul art. 235 din Legea Societăților Comerciale nr. 31/1990.
Noi, asociații, suntem de acord să preluăm activele și pasivele rămase potrivit contribuției la beneficii și pierderi.”, apare în Monitorul Oficial.
Cea de-a doua i-a rămas, în mod surprinzător, lui Doru Gușman, după ce moștenitorii lui Petrică Mîțu Stoian au fost de acord cu cesiunea:
„În urma cesiunii, societatea devine societate cu asociat unic, în persoana domnului Gușman Constantin.
Se numește domnul Gușman Constantin pentru un mandat de administrator pe o perioada de 99 de ani, pentru reprezentarea societății, mandatul va fi exercitat cu putere deplină de reprezentare.
Gușman Constantin deține 200 de părți sociale, în valoare de 1 leu fiecare, în total 200 de lei, reprezentând 100% capitalul social și cota-parte de participare la beneficii și pierderi.”, mai scrie în Monitorul Oficial.
Cui îi va rămâne vila în care a locuit Petrică Mîțu Stoian?
Maria Tărchilă, una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian, a dezvăluit și ce se va întâmpla cu vila din Craiova, în care interpretul de muzică populară a locuit în ultimii ani din viață:
„Noi am luat, până acum, ceea ce ni se cuvenea. Vila?
Vom vedea ce se va întâmpla la proces. Acolo se vor rezolva toate!”, a declarat sora lui Petrică Mîțu Stoian pentru sursa amintită.
Citește și