Panică totală pe o plaja. Un turist a alungat un „rechin” cu mopul

Panică totală pe o plajă din Turcia. Turiștii de pe o plajă din Marmaris au avut parte de momente de panică. Mai mulți oameni se aflau în apă când și-a făcut apariția o creatură care semăna cu un rechin. Un turist nu a stat pe gânduri și l-a îndepărtat cu mopul.

Panică totală pe o plajă din Turcia. Un turist a alungat un rechin cu mopul

Turiștii și localnicii aflați într-o destinație populară din Marmaris au trăit momente de panică. Multi oameni se aflau în apă mică, la mal, când au observat o creatură asemănătoare cu un rechin. Aceștia au văzut o aripă închisă la culoare care le dădea târcoale.
În imagini se vede cum unii arată cu degetul înspre creatură, în timp ce alții înoată în direcția opusă. Unul dintre înotăto
La scurt timp după incident, autoritățile din Marmaris au confirmat că nu este vorba de un rechin, ci un țipar. De asemenea, unii oameni s-au amuzat pe seama înotătorului care a intrat în mare cu mopul.
”Peștele care a fost văzut pe plaja publică și despre care s-a crezut că este un rechin era, de fapt, un zărgan (țipar de mare).Conform experților, este o ființă inofensivă. De aceea, nu este nevoie să luați cu dvs un mop când intrați în apă, să faceți o baie”.

Consultant in turism, despre tragedia de pe plajele Egiptului de la Marea Roșie

Roxana Donisan, românca din Suceava ucisa de un rechin lângă plajele Egiptului de la Marea Roșie, la sud de orașul Hurghada, ar fi trebuit să revină marți la muncă. Femeia era pasionată de scufundări și se afla în vacanță de două săptămâni.
Tragedia a produs, dincolo de durere si revoltă, și un val de îngrijorare printre turiști. Traiana Bădulescu, consultant în turist și purtător de cuvând al Asociației Naționale a Agentiilor de Turism, a declarat pentru Gândul că nicio destinatie nu poate garanta 100% siguranață.
Citește și